Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Δήλωση – Απάντηση Νότη Μηταράκη σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, για το θέμα...

Δήλωση – Απάντηση Νότη Μηταράκη σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, για το θέμα με τα εργοδοτικά

191

«Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι παραπλανητική, διότι δεν υπάρχει καμία εννοούμενη “καταδίκη” μου, καθώς πρόκειται περί μιας αστικής διαφοράς με εθελόντρια του γραφείου μου, η οποία κρίθηκε μόλις πρωτοδίκως, απαντά ο Νότης Μηταράκης σχετικά με το θέμα των εργοδοτικών εισφορών σε πρώην εργαζόμενη (όπως ισχυρίζεται η ίδια) στο γραφείο του.
“Ήδη, η Επιθεώρηση Εργασίας έχει τελεσίδικα κρίνει από 11/11/2015 ότι «δεν δύναται να διαπιστώσει παράβαση της εργατικής νομοθεσίας». Η δε πρωτόδικη απόφαση έκανε μόνο εν μέρει δεκτή την αγωγή της ενάγουσας και σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι θα καταπέσει στο Εφετείο καθώς, κατά κοινή παραδοχή, είναι ατεκμηρίωτη και νομικά εσφαλμένη.
Είμαι βέβαιος για τα πολιτικά κίνητρα των συμμετεχόντων στην υπόθεση, λόγω της ταχείας και συστηματικής διαρροής της υπόθεσης στον τύπο.
Παρότι πιεστικά μου ζητήθηκε να συμβιβαστώ και πριν αλλά και μετά τη δίκη, δεν το δέχθηκα. Έχω εμπιστοσύνη στις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης και είμαι αισιόδοξος για τη θετική έκβαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.», καταλήγει ο κ. Μηταράκης

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚαλοκαιρινή πρακτική yoga στο κτήμα Παφυλίδα
Επόμενο άρθροΜαγειρικές απόπειρες- Κοτόπουλο μπαμπού