Αρχική Νέα Τοπικά ΝΕ Χίου ΚΙΝ.ΑΛ.: Για τα διαδοχικά ναυάγια προσφύγων- μεταναστών

ΝΕ Χίου ΚΙΝ.ΑΛ.: Για τα διαδοχικά ναυάγια προσφύγων- μεταναστών

43

“Τα διαδοχικά τραγικά συμβάντα στη Θάλασσα του Αιγαίου με τα ναυάγια των τελευταίων ημερών, με τους δεκάδες νεκρούς και αγνοούμενους, μόνο θλίψη και οργή για τις απάνθρωπες πολιτικές που η ΕΕ ακολουθεί και η Κυβέρνηση της Ν.Δ. υπηρετεί πιστά μπορούν να προξενήσουν.
Τα αδιέξοδα αυτών των πολιτικών εξαργυρώνονται με την μετατροπή του Αιγαίου σε απέραντο νεκροταφείο”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του Κινήματος Αλλαγής.

“Η κυβέρνηση και ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, συνεχίζει η ανακοίνωση, οφείλουν αντί να σχεδιάζουν φαραωνικές δομές στα νησιά μας, να εργασθούν ώστε να βελτιωθεί το νέο σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο, καθώς επίσης να ασκήσουν τις ανάλογες πιέσεις για δημιουργία ενός ευρωπαϊκού μηχανισμού αναλογικού επιμερισμού προσφύγων/μεταναστών.
Οφείλουν να παράξουν πολιτική επί του θέματος κι όχι να κρύβουν το πρόβλημα ευθυγραμμιζόμενοι με τις ανεδαφικές και ασύμφορες για τη χώρα μας πολιτικές των… «σκληρών» και αμετακίνητων της Ευρώπης”, καταλήγει το ΚΙΝ.ΑΛ..

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαλάτι Ιουστινιάνι – Κάστρο Χίου: Εκθεση με τα αγγεία της κινστέρνας στη Νέα Μονή
Επόμενο άρθροΠρόστιμο για ρίψη μπαζών στο δασάκι Μαρμάρου Καρδαμύλων