Αρχική Νέα Τοπικά ΝΕ Σύριζα Χίου: ανταπαντά στο υπουργείο Μετανάστευσης

ΝΕ Σύριζα Χίου: ανταπαντά στο υπουργείο Μετανάστευσης

95

“Προφανώς ενοχλημένος ο κ. Μηταράκης από την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής και την αποτύπωση της πραγματικότητας, προέβη δια μέσω του Γραφείου τύπου του Υπουργείου σε μια άρον-άρον απάντηση καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα, στην οποία ως συνήθως δεν απαντά σε τίποτα, παρά μόνο επιβραβεύει το εαυτό του και την κυβέρνηση για την αποσυμφόρηση που δεν έκανε.
Για τα ψέματα που είπε και τα ταξίματα που έκανε, τσιμουδιά!”, ανταπαντά η ΝΕ Χίου του ΣΥΡΙΖΑ σε απάντηση του υπουργείου Μετανάστευσης σε προηγούμενο δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο για την ΒΙΑΛ και τον δικαιολογημένο πανικό του, αφού ξεμπροστιάζεται στους Χιώτες, να τον ενημερώσουμε για κάποια πράγματα τα οποία μάλλον δεν ξέρει. Στη Χίο προσφυγική δομή υπήρχε πάντα, στο Μερσινίδι, αλλά η πρωτοφανής έξαρση των προσφυγικών ροών έγινε το 2015. Αν δεν θυμάστε να ανατρέξετε στα δημοσιεύματα εκείνης τη εποχής και θα διαπιστώσετε τις άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούσαν στο Μερσινίδι και στην συνέχεια τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν στο κέντρο της πόλης μας. Τότε κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου -που καμία σχέση δεν είχε με τον ΣΥΡΙΖΑ- δημιουργήθηκε η ΒΙΑΛ, από υπαρκτή ανάγκη. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα και στάχτη στα μάτια των εξαπατημένων Χιωτών.
Πάει πολύ να μιλάει ο Υπουργός και Βουλευτής Χίου που έφερε τα ΜΑΤ, να κάνουν απόβαση στην Χίο.
Αλλά αυτή είναι η διαφορά μας. Εμείς πορευόμαστε με την Δημοκρατία και τον διάλογο και η ΝΔ με την αυταρχικότητα,την βία και την καταστολή.
Κύριε Μηταράκη, αντί να πετάτε την μπάλα στην εξέδρα, απαντήστε μας πότε σκοπεύετε να ζητήσετε συγνώμη από την Χιακή κοινωνία για όλα όσα μας προκαλέσατε;”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΕ Χίου ΣΥΡΙΖΑ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜακρόνησος- αποκαλυπτήρια μνημείου από το ΚΚΕ, 6/9/20
Επόμενο άρθροΔύο νέα κρούσματα κορονοϊού μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, 21 συνολικά