Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις Νέοι & Ψυχική Υγεία, εκδήλωση από Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου

Νέοι & Ψυχική Υγεία, εκδήλωση από Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου

194

Σε εορταστικό κλίμα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου, εκδήλωση παρουσίασης των έργων και βράβευσης των νικητών του μαθητικού καλλιτεχνικού διαγωνισμού «Νέοι & Ψυχική Υγεία: Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω ευτυχισμένος», ο οποίος διοργανώθηκε από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου με την υποστήριξη του Τομέα Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να παρευρεθείτε στην εκδήλωση μας, να νιώσετε την χαρά των βραβεύσεων αλλά και να συμμεριστείτε τις σκέψεις και τις ανησυχίες των εφήβων για την ψυχική υγεία, έτσι όπως εκφράστηκαν μέσα από την τέχνη του βίντεο, της φωτογραφίας και του ποιήματος.

Θα προηγηθεί ομιλία για την ψυχική υγεία των εφήβων από την παιδοψυχίατρο, Φωτεινή Σταματοπούλου και στη συνέχεια μαθητές και εκπαιδευτικοί, θα συνδιαλλαγούν σε ένα γόνιμο διάλογο σε θέματα που τους απασχολούν. Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

10:30 Έναρξη-Χαιρετισμοί

10:45 Εισήγηση από την κ. Σταματοπούλου Φωτεινή Παιδοψυχίατρο με θέμα: «Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων.

11:15 Παρουσίαση Έργων: Οι δημιουργοί θα κληθούν να παρουσιάσουν τα έργα τους και αν επιθυμούν να τα σχολιάσουν.

12:45 Συζήτηση επί των έργων

13:15 Ανακοίνωση νικητών, απονομή βραβείων για κάθε κατηγορία (ποίημα, φωτογραφία, βίντεο), πιο συγκεκριμένα δωροεπιταγή 150€ και τιμητική πλακέτα στα σχολεία που φοιτούν οι νικητές, βράβευση όλων των συμμετεχόντων με αναμνηστικά και επαίνους συμμετοχής

13:30 Λήξη

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση του βιβλίου της Χρ. Πουλίδου «ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ», στη Βιβλιοθήκη ΚΟΡΑΗ
Επόμενο άρθροΠαραμένει η Ελ. Κανταράκη στη Διοίκηση του Σκυλίτσειου