Αρχική Νέα Τοπικά Νοσοκομείο Χίου: ξεκίνησαν οι εργασίες στην Παθολογική Κλινική

Νοσοκομείο Χίου: ξεκίνησαν οι εργασίες στην Παθολογική Κλινική

110

Ξεκίνησε το έργο ανακατασκευής της Παθολογικής και Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, που όπως επισημαίνεται στο δελτίο τύπου της Διοίκησης πρόκειται για ένα έργο υψηλών προδιαγραφών που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της περίθαλψης στο νομό και πιστεύεται πως θα προχωρήσει με βάση το χρονοδιάγραμμα που προβλέπει ολοκλήρωση του έργου το Σεπτέμβριο του 2020.
«Οι μέγιστες προσπάθειες επί των Διοικήσεων (Βουτιέρου – Κανταράκη), η στήριξη του Υπουργείου Υγείας, της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, των ευεργετών που δώρισαν τις μελέτες στο Νοσοκομείο, της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου και του Νοσοκομείου, εργάστηκαν για το κοινό όφελος και ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο για να καταλήξει το έργο να πάρει σάρκα και οστά.
Επίσης πρέπει να τονιστεί η εξαιρετική προσπάθεια και υπομονή του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού που δίνει καθημερινό αγώνα μετά την μετεγκατάσταση, αλλά και κυρίως των ασθενών που έχουν σταθεί δίπλα μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΨαρά: εκδηλώσεις για τα 195 χρόνια από το Ολοκαύτωμα
Επόμενο άρθροΕκλογική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥ- ποιοι υπογράφουν