Αρχική Νέα Τοπικά ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ: Παράσταση διαμαρτυρίας για την Παλαιστίνη

ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ: Παράσταση διαμαρτυρίας για την Παλαιστίνη

39

Παράσταση διαμαρτυρίας στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου, 30 Μαρτίου, πραγματοποιεί στην είσοδο της Απλωταριάς το Νομαρχιακό Τμήμα Χίου της ΑΔΕΔΥ, “μετατρέποντας την Μέρα της Παλαιστινιακής Γης σε μέρα δράσης και αλληλεγγύης με τον λαό της Παλαιστίνης”, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση- κάλεσμα:

“Καταγγέλλουμε ΗΠΑ-ΕΕ και Κυβερνήσεις που τόσους μήνες έδωσαν λευκή επιταγή στο κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ να σκοτώσει χιλιάδες παιδιά, γυναίκες και αμάχους προκαλώντας ταυτόχρονα ένα από τα μεγαλύτερα κύματα προσφύγων της σύγχρονης ιστορίας.
Ο λαός της Παλαιστίνης για 70 και πλέον χρόνια διώχνεται από την γη του, ή ζει σε αυτήν σαν φυλακισμένος, υπομένοντας καθημερινά βασανιστήρια, φυλακίσεις και δολοφονίες. Η συνεχιζόμενη εισβολή του Ισραήλ σε Γάζα, αλλά και Δυτική Όχθη καθώς και οι επιχειρήσεις σε Λίβανο, Συρία εκτός από τον ήδη τεράστιο φόρο αίματος, προετοιμάζουν νέο, χειρότερο γύρο συγκρούσεων και πολέμων με τραγικές συνέπειες για τους λαούς.

“Την ώρα που ο λαός της Παλαιστίνης ζει το δράμα του, οι Ελληνικές Κυβερνήσεις έχουν τεράστιες ευθύνες για την πρόσδεση της χώρας μας στο ΕυρωΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο, την συμμετοχή των Ελληνικών Ένοπλων δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές. Ενώ τίποτα δεν ξεπλένει την Κυβέρνηση Μητσοτάκη που είχε τρέξει να εκφράσει στήριξη στον σφαγέα Νετανιάχου. Ταυτόχρονα η αποστολή της Φρεγάτας στην Ερυθρά, μας βάζει σε νέα Οδύσσεια, συγκρούσεων και πολέμων που καμία σχέση δεν έχουν με την άμυνα των συνόρων. Δεν δεχόμαστε οι Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις να γίνουν το δεξί χέρι των δολοφόνων των λαών, και ο τόπος μας να γίνεται στόχος αντιποίνων, για να προστατεύεται η κερδοφορία των εφοπλιστάδων.

“Στις 30 Μάρτη, Μέρα της Παλαιστινιακής Γης, οι λαοί του κόσμου ενώνουν τις φωνές τους ενάντια στη Γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης.
Απαιτούμε:
• Λευτεριά στην Παλαιστίνη.
• Να σταματήσει τώρα το μακελειό στη Γάζα
• Καμιά συμμετοχή της Ελλάδας – Καμιά υποστήριξη στο κατοχικό κράτος του Ισραήλ
Για την ΕΓ του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ”.

Διαφήμιση