Αρχική Νέα Τοπικά Οι συνταξιούχοι ναυτικοί αποχαιρετούν τον Μανώλη Χαβιάρα

Οι συνταξιούχοι ναυτικοί αποχαιρετούν τον Μανώλη Χαβιάρα

292

Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης (δυστυχώς τους τελευταίους μήνες είχαμε αρκετά παρόμοια συμβάντα συναδέλφων), πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του 35χρονου Μανώλη Χαβιάρα, Α’ Μηχανικού στο πλοίο που υπηρετούσε και βρισκόταν σε λιμάνι του Καναδά, ενός ακόμη παλληκαριού, ενός νέου συναδέλφου, γιου του αγαπητού φίλου, συναδέλφου και μέλους της Παγχιακής Ένωσης Συνταξιούχων Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου, Ζαννή Χαβιάρα, ενός εκλεκτού μέλους της ναυτικής Οικογένειας της Χίου και ενός εξαίρετου ανθρώπου, σημειώνει στο ψήφισμά της η Παγχιακή Ενωση Συνταξιούχων Ναυτικών.

“Άλλη μια μαύρη «ημέρα» προστέθηκε σε αυτές των προηγούμενων μηνών με τις ξαφνικές απώλειες συναδέλφων μας, που δυστυχώς έφυγαν σε μικρή ηλικία από κοντά μας.
Είναι πολύ οδυνηρό, πολύ τρομακτικό να ζεις σε έναν κόσμο όπου χάνεις έτσι ξαφνικά το πιο πολύτιμο «διαμάντι»… το παιδί σου, δεν υπάρχουν λόγια που θα καταπραΰνουν τον πόνο της οικογένεια του, ότι και να πεις δεν μπορούν να φέρουν παρηγοριά και ανακούφιση σε όποιον βρίσκεται σε αυτή την συμφορά και οδύνη.

“Η ΠΕΣ ΝΑΤ Χίου εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στον αγαπητό φίλο και συνάδελφο Ζαννή και την οικογένεια του.
Ας είναι απάνεμο και γαλήνιο το τελευταίο ταξίδι σου προς την αιωνιότητα, αιωνία σου η μνήμη Μαστρο Μανώλη”.

Παγχιακή Ένωση Συνταξιούχων Ν.Α.Τ.

Διαφήμιση