Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ολομέλεια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου- εκλογές 17/18 Φεβρουαρίου

Ολομέλεια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου- εκλογές 17/18 Φεβρουαρίου

58

Η Ολομέλεια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31/1/2024, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο απολογισμός της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου, η προετοιμασία για τις εσωκομματικές εκλογές και την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής με στόχο την ανανέωση προσώπων.
Επίσης την εκλογή συνέδρων που θα στείλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου στο συνέδριο του κόμματος (θα διεξαχθεί 23, 24 και 25 Φεβρουαρίου).
Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και εκλογής συνέδρων, θα γίνουν 17 και 18 Φεβρουαρίου.

Στην εκδήλωση παρέστη η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής- υπεύθυνη για τις οργανώσεις του Βορείου Αιγαίου.

Πριν την εκδήλωση, η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη (Στρατηγός ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας) επισκέφτηκε μαζί με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου, τους διοικητές Αστυνομίας, Λιμενικού και Πυροσβεστικής.

“Στην Ολομέλεια ακούστηκαν απόψεις, προβληματισμοί, δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή σκέψεων και διατύπωση προτάσεων για την ανανέωση και την ενεργοποίηση του κόμματος ώστε να μπορέσει ακόμα πιο αποτελεσματικά να αντικρούσει την βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, και να υποστηρίξει την κοινωνία”, σημειώνεται στο δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής που εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συμμετοχή και την συζήτηση.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της Ολομέλειας, η Νομαρχιακή Επιτροπή έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα της (φωτογραφία), μάλιστα το “φλουρί’ έπεσε στον Αντώνη Κοτσακά-πρόεδρο της επιτροπής δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ..

Διαφήμιση