Αρχική Νέα Τοπικά Π. Μπουγδάνος, για τον εορτασμό της ημέρας των ενόπλων δυνάμεων

Π. Μπουγδάνος, για τον εορτασμό της ημέρας των ενόπλων δυνάμεων

59

Την μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, στις 21 Νοεμβρίου, Γιορτή των Εισοδίων της Παναγίας και Υπερμάχου Στρατηγού, εορτάζεται και η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Είναι η ημέρα που επιβάλλεται να εκφράσουμε δημόσια τις πιο θερμές ευχές μας στους υπηρετούντες, άνδρες και γυναίκες και στα στελέχη του Στρατού, του Ναυτικού μας, της Ακτοφυλακής και της Πολεμικής Αεροπορίας μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, λοιπόν, και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλες και όλους εσάς που μας χαρίζετε ασφάλεια και εγγυάσθε την εδαφική ακεραιότητά της Πατρίδας μας και τη Δημοκρατία.

Μόνο λόγια αγάπης, εκτίμησης, θαυμασμού και ευγνωμοσύνης σας αξίζουν. Με ειλικρινή αισθήματα υπερηφάνειας, για εσάς, που αποτελείτε διαχρονικά σύμβολα καθήκοντος, αυτοθυσίας και αξιόμαχο παράδειγμα επιτέλεσης του χρέους σας στο Έθνος μας, εκφράζω, πρωτίστως ως απλός πολίτης, τον σεβασμό μου.

Ειδικότερα, εδώ, στα ακριτικά νησιά μας και ανατολικά σύνορα της Ευρώπης, σε μια δύσκολη για τη χώρα μας περίοδο, η αποτίμηση της προσφοράς σας γίνεται ακόμα δυσκολότερη και δεν αρκούν τα λόγια για να εκφραστεί. Με ψυχή, υψηλό φρόνημα, όχι μόνο διαφυλάσσετε τα ιερά και όσια της Πατρίδας μας, αλλά βρίσκεσθε πάντα και δίπλα στην κοινωνία, συμβάλλοντας στην ευημερία μας, στέλνοντας παράλληλα και ηχηρά μηνύματα σε όσους επιβουλεύονται την Ελλάδα μας.

ΑΞΙΟΙ ΕΙΣΙΝ !
ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !

Με υπερηφάνεια και σεβασμό, «συστρατευόμενος» μαζί σας

Παντελής Γ. Μπουγδάνος
Περιφερειακός Σύμβουλος Χίου, τ. Αντιπεριφερειάρχης Χίου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜε τη βοήθεια της Πυροσβεστικής 2 περιπατητές κατέβηκαν από Κάστρο Απολίχνων
Επόμενο άρθροΕνημέρωση σε Επιτροπή της Βουλής για τις Νέες Δομές Προσφύγων- Μεταναστών