Αρχική Απόψεις Face-tweet Π. Στεφάνου: αντί για υγειονομικό υλικό ο Δήμος κάνει προσλήψεις…

Π. Στεφάνου: αντί για υγειονομικό υλικό ο Δήμος κάνει προσλήψεις…

374
Κι ενώ ο συνωστισμός έξω από το σταθμό ελέγχου Covid 19 στο νοσοκομείο μας συνεχίζεται, ο Δήμος Χίου ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική να βαφτίζει το ψάρι κρέας, ετοιμάζεται να εγκρίνει στην οικονομική επιτροπή τη Δευτέρα 22/2 το ποσό των 63.900 € από τα χρήματα που έχουν σταλεί για την προμήθεια υγειονομικού υλικού για την αντιμετώπιση του Covid, για προσλήψεις προσωπικού στην τεχνική υπηρεσία και μάλιστα με εισήγηση του διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών!!!
Αντί λοιπόν να θωρακιστεί το νησί και να γίνει Covid free , με δυο σταθμούς ελέγχου στις πύλες εισόδου – γεγονός που θα άλλαζε τη θέση του στον τουριστικό χάρτη- προχωρά στις γνωστές από τους Μαυρογιαλούρους πολιτικές.

Καλώ όλους όσους έχουμε δώσει ένα μεγάλο αγώνα για να είναι η Χίος σε αυτό το επίπεδο από πλευράς πανδημίας και ειδικά τη διοίκηση του Νοσοκομείου μας, τον Ι Σ Χίου, το ΤΕΕ και τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν αυτή την προσπάθεια. Άλλωστε η δαπάνη μπορεί να βρεθεί από άλλους κωδικούς.
Αναμένεται ανακοίνωση από τη ΣυμμαΧία Αξιών του Κ. Τριαντάφυλλου που θα σταλεί στα τοπικά και αθηναϊκά ΜΜΕ , στο ελεγκτικό, στην εισαγγελία, στα υπουργεία Υγείας, ΔΔ και Αποκέντρωσης στο Γρ. του Πρωθυπουργού και όπου αλλού κριθεί αναγκαίο.
Παρακαλώ κοινοποιείστε.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤι ισχύει για τα τέλη κυκλοφορίας για Άτομα με Αναπηρία- Ενημέρωση από ΠΟΒΑ
Επόμενο άρθροΣτη γειτονιά των Ηρώων ο Γεώργιος Καρασούλης