Αρχική Νέα Τοπικά Παγχιακός Σύλλογος ΑΜΕΑ: 20 χρόνια κατασκήνωση

Παγχιακός Σύλλογος ΑΜΕΑ: 20 χρόνια κατασκήνωση

117

Το Σάββατο 31 Αυγούστου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση της κατασκήνωσης του Π.Σ.Α.μεΑ., που φέτος έκλεισε τα 20 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας της. 20 χρόνια που τα παιδιά με αναπηρία απολαμβάνουν ξέγνοιαστα τις διακοπές τους, με μπάνιο, βόλτες, παιχνίδια και δραστηριότητες!
Ο Παγχιακός Σύλλογος Α.μεΑ. σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ. φροντίζουν ώστε οι μέρες αυτές να είναι πραγματικά υπέροχες για τα παιδιά, και να κυλήσουν με ασφάλεια για όλους.

Στην επιτυχία του προγράμματος συνέβαλε η γενναιόδωρη υποστήριξη φορέων και ιδιωτών, οι οποίοι προσέφεραν δωρεάν υπηρεσίες και υλικά μέσα, που ήταν απαραίτητα για την υλοποίηση του κατασκηνωτικού προγράμματος.
Ο Παγχιακός Σύλλογος Α.μεΑ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους υποστηρικτές και δωρητές του.

Επίσης η πραγματοποίηση της κατασκήνωσης απαιτεί τη συνεργασία και κρατικών υπηρεσιών, οι οποίες πρόθυμα και με χαρά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.
Ευχαριστούμε :

  • Την 96 ΑΔΤΕ που διαθέτει ειδικά εκπαιδευμένη πλέον ομάδα για το στήσιμο και ξεστήσιμο των σκηνών.
  • Το Δήμο Χίου, ο οποίος στήριξε και φέτος τη δράση, διαθέτοντας προσωπικό και μέσο για τη φόρτωση και μεταφορά όλου του εξοπλισμού προς και από την κατασκήνωση. Επίσης το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, που διέθεσε φαρμακευτικά υλικά για το ιατρείο μας.
  • Την Τροχαία Χίου για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σ την επιβίβαση και αποβίβαση των παιδιών

Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνοδούς, το βοηθητικό προσωπικό και τους εθελοντές, που ακούραστα για 10 μέρες στάθηκαν με προσήλωση και αγάπη δίπλα στα παιδιά, εξασφαλίζοντάς τους όμορφες και χαρούμενες διακοπές!!!
Και του χρόνου!!!

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο2η Συνάντηση Εταίρων ερευνητικού έργου Mingei στο Μουσείο Μαστίχας Χίου, για παραδοσιακές τέχνες
Επόμενο άρθροΤι συνέβει όταν ένα σχολείο αντικατέστησε την τιμωρία με το διαλογισμό, της Μ. Μαγγανάρη