Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων – μετά τις 4 Ιουλίου για...

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων – μετά τις 4 Ιουλίου για Χίο και Λέσβο

138

Αναρτήθηκαν από τις 11.00 το πρωί σήμερα Παρασκευή, 30 Ιουνίου, οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων σε όλες τις σχολικές μονάδες, εκτός από τα νησιά Λέσβος, Χίος, Ψαρά και Οινούσσες που ολοκληρώνουν τις εξετάσεις τη Δευτέρα 3 Ιουλίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους και μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου, στο σύνδεσμο https://results.it.minedu.gov.gr/, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Το επόμενο βήμα για τους υποψήφιους είναι ο υπολογισμός των μορίων, ούτως ώστε να προχωρήσουν στην οριστικοποίηση των επιλογών τους στο μηχανογραφικό δελτίο.

Το υπουργείο Παιδείας, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, παρέχει μία πλατφόρμα στην οποία θα μπορούν οι υποψήφιοι, συμπληρώνοντας τους βαθμούς τους, να βλέπουν το σύνολο των μορίων στη διεύθυνση https://markcalc.it.minedu.gov.gr/.

Εξάλλου, από την ερχόμενη Πέμπτη 6 Ιουλίου, έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

Μάλιστα, από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται, ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤιμητική εκδήλωση στη Βιβλιοθήκη ΚΟΡΑΗΣ για το Γ. Θεοτοκά
Επόμενο άρθροΟλοκλήρωση αδειοδότησης τουριστικού λιμένα Βολισσού