Αρχική Νέα Τοπικά Παρέμβαση Σωματείου Εμπορουπαλλήλων για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας συνταξιούχου ΝΑΤ

Παρέμβαση Σωματείου Εμπορουπαλλήλων για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας συνταξιούχου ΝΑΤ

206

«Συμπαραστεκόμαστε στο συμπολίτη μας συνταξιούχο Γ.Μ. ο οποίος βρίσκεται μπροστά στην απειλή του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας του επειδή αδυνατεί να πληρώνει το δάνειο που είχε πάρει πριν χρόνια», τονίζει ο Σύλλογος που καλεί και άλλα σωματεία και φορείς να πάρουν θέση.

Μάλιστα, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρης Μιχαλάκης, για το σκοπό αυτό έχει υπάρξει επικοινωνία με το Εργατικό Κέντρο Λέσβου, ώστε να υπάρξει παρέμβαση και να μην γίνει την προσεχή Παρασκευή ο πλειστηριασμός.

Η τιμή εκκίνησης για τον πλειστηριασμό του σπιτιού που έχει κάνει κατάσχεση η τράπεζα, αναμένεται να είναι 43.000 Ευρώ, όταν το δάνειο που είχε λάβει ο συνταξιούχος του ΝΑΤ ήταν 60.000 Ευρώ.

«Αγωνιζόμαστε όλοι μαζί ώστε να σταματήσει τώρα η κατάσχεση από την τράπεζα. Κανένας μόνος του, οργανώνουμε την αλληλεγγύη μας», σημειώνεται στο ψήφισμα του Σωματείου εμποροϋπαλλήλων- Ιδιωτικών υπαλλήλων Χίου, που πριν την Παρασκευή θα επιδιώξει συνάντηση και με την τράπεζα.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου, Αρης Μιχαλάκης, κάλεσε εξάλλου τους πολίτες που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα να επικοινωνήσουν με το σωματείο έτσι ώστε να υπάρξει ανάλογη παρέμβαση.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ertnews.gr

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: Κινητοποίηση κατά των απαλλοτριώσεων στη Χίο στις 31 Οκτωβρίου 2019.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝ. Μηταράκης: Καλεί πάλι το ΔΣ της ΕΜΧ να συζητήσουν…
Επόμενο άρθρο“Η νύχτα με τα φαναράκια”- παραμονή Αγίου Αντωνίου στην Παλιά Ποταμιά