Αρχική Νέα Τοπικά Παρουσίαση υποψηφίων από τη ΛΑΣ σε Δήμο Χίου και Περιφερειακή Ενότητα Χίου

Παρουσίαση υποψηφίων από τη ΛΑΣ σε Δήμο Χίου και Περιφερειακή Ενότητα Χίου

237

“Δίνουμε το παρόν στην ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Χίου για τις τοπικές εκλογές για το Δήμο και την Περιφέρεια, τη Δευτέρα 18-3-2019, στο Δημαρχείο Χίου, στις 11.30 π.μ.”, σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΛΑΣ που επιλέγει το δρόμο της επίσημης παρουσίασης από τις αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Στο ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το ΚΚΕ, συσπειρώνονται αγωνιστές, που επιλέγουν στρατόπεδο στο πλάι των αδικημένων, με το λαό, που χτυπιέται αλύπητα από την πολιτική των λίγων. Υποψήφιοι γνωστοί για την στάση και την ακεραιότητά τους στη δουλειά, τη γειτονιά και το χωριό τους”, σημειώνεται χαρακτηριστικά.
“Οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση βρίσκονται στην απέναντι πλευρά από τους εκλεγμένους «διαχειριστές της φτώχειας», από τους Δημάρχους ή Περιφερειάρχες «υπηρέτες των κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών συμφερόντων».
Υποψήφιοι που δεν κρύβουν λόγια, δεν κρύβονται πίσω από τη μάσκα του «ανεξάρτητου» αλλά έχουν ονοματεπώνυμο. Υποψήφιοι που είναι από την πλευρά των πολλών, του φτωχόκοσμου της Χίου και των χωριών του, που αξίζει πολλά περισσότερα από υποσχέσεις και παχιά χαμόγελα.
Στην παρουσίαση, πολιτική ομιλία θα γίνει από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Σταύρο Τάσσο.
Την παρουσίαση των υποψηφίων στην Περιφέρεια θα κάνει ο Υποψήφιος στην Περιφέρεια με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιώργης Αμπαζής και τους υποψήφιους για το Δήμο Χίου θα παρουσιάσει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Χίου και υποψήφιος Δήμαρχος Χίου, Μάρκος Σκούφαλος.
Με το λαό, μπαίνουμε μπροστά στην οργάνωση του αγώνα, για την απόσπαση κατακτήσεων για την ανακούφιση της καθημερινότητας, για συνολικότερες αλλαγές για να πιστέψει ο λαός στη δύναμή του”, καταλήγει η ανακοίνωση.

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο“Βικτόρ” από τους ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ στη σκηνή του ΟΜΗΡΕΙΟΥ (16-17/3/19)
Επόμενο άρθροΝέα διεύθυνση, Κόμβος Λαγκάδας, της Μ. Αποστολίδη