Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Πως πήγαν οι υποψήφιοι στις πανελλαδικές- Πρωτιά από εκπαιδευτικό

Πως πήγαν οι υποψήφιοι στις πανελλαδικές- Πρωτιά από εκπαιδευτικό

278

Το 73% των υποψηφίων της Χίου στα Γενικά Λύκεια να γράφουν πάνω από τη βάση, εκ των οποίων το 11% αρίστευσε, ενώ το 23% έγραψε μεταξύ 15,1-18,4.
Αντίστοιχα στα ΕΠΑΛ το ποσοστό πάνω από τη βάση έφτασε στο 64%, εκ των οποίων αρίστευσε το 9% και το 17% έγραψε μεταξύ 15,1-18,4.
Ικανοποιητικά χαρακτήρισε τα αποτελέσματα ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χίου Αιμιλιανός Ευαγγελινός που τόνισε ότι αυτοί οι μαθητές και μαθήτριες λόγω κορονοϊού δεν είχαν δώσει εξετάσεις στο Λύκειο λόγω κορονοϊού.

Πρωτιά εκπαιδευτικού
Πρώτη μεταξύ των αριστούχων για τη Χίο είναι μια εκπαιδευτικός από το 2ο Λύκειο Χίου! Η Μαρία Φερλέ έγραψε 18,5 έκθεση, 18,9 αρχαία, 19,2 Ιστορία και 20 Λατινικά. Και για τη Νομική που μάλλον θα είναι η πρώτη της επιλογή συγκεντρώνει 19.150 μόρια.
Επικοινωνήσαμε μαζί της και την βρήκαμε στην Αθήνα, κοντά στη φοιτήτρια κόρη της. δεν περίμενε αυτή την πρωτιά, νοιώθει ευχαριστημένη από την προσπάθεια της και τώρα θα αποφασίσει ποια σχολή θα δηλώσει, αφού τη μεγάλη της αγάπη την υπηρετεί χρόνια τώρα ως φιλόλογος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Και τώρα μηχανογραφικά
Αυτή θα είναι από εδώ και πλέον η αγωνία των υποψηφίων. Να προσέξουν και να συμπληρώσουν σωστά τα μηχανογραφικά τους δελτία, που τουλάχιστον στο παρελθόν ίσχυε να δηλώσουν αυτό που επιθυμούν περισσότερο. Τώρα οι μαθητές δοκιμάζουν τις επιλογές τους στις διάφορες εφαρμογές που υπάρχουν στο διαδίκτυο για να υπολογίσουν μόρια ανάλογα με τη σχολή προτίμησης.
Εν αναμονή έτσι των βαθμολογιών και στα ειδικά μαθήματα ώστε να γίνει η συμπλήρωση των μηχανογραφικών, με τις βάσεις να αναμένονται φέτος το πρώτο 15ήμερο του Αυγούστου.
ΧΙΟΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΕΛ 2022
ΧΙΟΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΠΑΛ 2022

ΧΙΟΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΠΑΛ 2022

ΠΗΓΗ: ERTNEWS.GR

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓιορτή Γυμναστικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Χίου, 29/6
Επόμενο άρθροΦωτιά στο κοιμητήριο Θυμιανών- έσβησε μισή ώρα μετά