Αρχική Νέα Τοπικά Προεκλογικές “φουρτούνες”, Αν. Μιχαηλίδης: «Εμπαιγμός των Χιωτών η δρομολόγηση πλοίου 45ετίας»

Προεκλογικές “φουρτούνες”, Αν. Μιχαηλίδης: «Εμπαιγμός των Χιωτών η δρομολόγηση πλοίου 45ετίας»

89

“Εμπαιγμό των Χιωτών και των άλλων νησιωτών του Βορείου Αιγαίου συνιστά η απόφαση της πλοιοκτήτριας εταιρείας να δρομολογήσει πλοίο 45ετιας για τη σύνδεση του Πειραιά με τη Χίο και τη Μυτιλήνη”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης τονίζει ότι:
“Η κίνηση αυτή αποτελεί μεγάλη υποβάθμιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Χίου, λόγω της μεγαλύτερης διάρκειας του ταξιδιού και της εν γένει κατάστασης του πλοίου, κύριου μέσου μεταφοράς για τους νησιώτες.
Ταυτόχρονα, η κίνηση αυτή υπονομεύει τα νησιά του Β. Αιγαίου ως τουριστικούς προορισμούς.
Καλούμε άμεσα την εταιρεία να αναθεωρήσει την απόφασή της αυτή. Η ανάγκη για σύγχρονα πλοία σε όλες τις γραμμές είναι επιτακτική.
Ζητούμε, επίσης, από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικήςνα παρέμβει άμεσα προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της ποιότητας της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας των νησιών του Β. Αιγαίου, ή κατ’ ελάχιστον, την αποτροπή μιας υποβάθμισης, όπως αυτής που δρομολογείται”.

Εβαλαν φωτιές τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά με τις φωτογραφίες… εποχής του ποίου, προκαλώντας “προεκλογικές φουρτούνες” στο χώρο της ΝΔ.
Λίγες ώρες μετά την είδηση για την προσωρινή αντικατάσταση του πλοίου, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης προχώρησε σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα λέγοντας  ότι το πρόβλημα λύθηκε και ότι “Επιστρέφει από Δευτέρα το Διαγόρας στη γραμμή Πειραιάς-Χίος-Λέσβος”. Ευχαριστώντας την εταιρεία “για την ανταπόκριση”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕΠΠΟΧΙ: Υποβάθμιση η δρομολόγηση του πλοίου “Πρέβελης”
Επόμενο άρθροΘεατροποιοί Χίου: Παρουσιάζουν δύο έργα του Αλ. Παπαδιαμαντή (video)- ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ