Αρχική Νέα Τοπικά Προσφέρουν τις κοτσίδες τους- καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο

Προσφέρουν τις κοτσίδες τους- καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο

128

Δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, με αρωγό τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου «ΕλπίΖΩ», διοργανώνουν σήμερα από τις 5.30 το απόγευμα στην πλατεία Βουνακίου, το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χίου.
Στο πλαίσιο της δράσης και σε συνεργασία με εθελοντές, επαγγελματίες Χιώτες κομμωτές θα πραγματοποιηθεί δωρεά μαλλιών, για τη δημιουργία περουκών. Για ένα τρίωρο όσες γυναίκες αλλά και άντρες επιθυμούν μπορούν να πάνε να προσφέρουν τα μαλλιά τους.

Η δράση διοργανώνεται με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο-μήνα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. «Στόχος είναι να μεταδοθεί ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και συμπαράστασης για τους ασθενείς και τις οικογένειες τους αλλά και να ενημερωθούν όλοι για τον προληπτικό έλεγχο», σημειώνεται στην πρόσκληση. Πέρυσι σε ανάλογη δράση 152 νέες γυναίκες πρόσφεραν τα μαλλιά τους. Επίσης σύμφωνα με ενημέρωση από το Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου, περούκες όσες και όσοι έχουν ανάγκη μπορούν να καλέσουν στα γραφεία του συλλόγου.

ΠΗΓΗ: ERTNEWS.GR

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜε αίτημα “φθηνό ρεύμα” διαμαρτυρία στα γραφεία της ΔΕΗ
Επόμενο άρθροΠαραμονή 28η Οκτωβρίου- νέο ΟΧΙ Συντονιστικής Επιτροπής στα σχέδια υπουργείου για το Θόλος