Αρχική Νέα Τοπικά Πρωτοβουλία για τη Χίο: ψηφίστε αυτόν που θεωρείτε καλύτερο

Πρωτοβουλία για τη Χίο: ψηφίστε αυτόν που θεωρείτε καλύτερο

57

“Η “Πρωτοβουλία για τη Χίο” ως συνδυασμός κάλεσε από την αρχή, τους ψηφοφόρους να οξύνουν την κρίση τους και να ψηφίσουν αυτό που θεωρούν καλύτερο. Ασφαλώς, με τον ίδιο τρόπο πιστεύουμε ότι θα πρέπει και τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών να ψηφίσει η καθεμία και ο καθένας μας. “, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Μανώλη Βουρνού, αφού ευχαριστεί όλους και όλες που τη στήριξαν στον πρώτο γύρο αλλά παρόλα αυτά για ένα μικρό ποσοστό έμεινε στην 3η θέση.
Στο ζήτημα των συνεργασιών, η «Πρωτοβουλία» σημειώνει πως «…είναι μια συζήτηση που μπορεί να γίνει μετά τη Δευτέρα”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η “Πρωτοβουλία για τη Χίο” ευχαριστεί τους χιλιάδες συμπολίτες μας που την τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της Κυριακής. Δυστυχώς, η “Πρωτοβουλία”, με μία μικρή ποσοστιαία διαφορά μένει έξω από τον επόμενο γύρο των εκλογών.
Η “Πρωτοβουλία για τη Χίο” ως συνδυασμός κάλεσε από την αρχή, τους ψηφοφόρους να οξύνουν την κρίση τους και να ψηφίσουν αυτό που θεωρούν καλύτερο. Ασφαλώς, με τον ίδιο τρόπο πιστεύουμε ότι θα πρέπει και τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών να ψηφίσει η καθεμία και ο καθένας μας. Μόνος γνώμονας για την Πρωτοβουλία είναι η συνέχιση του έργου που έχει θεμελιωθεί και η προσωπικότητα τόσο των επικεφαλής όσο και των ανθρώπων οι οποίοι εκλέγονται στον κάθε συνδυασμό και οι οποίοι θα κληθούν να στελεχώσουν τη διοίκηση και να διαχειριστούν το αύριο της Χίου.
Οι δυνατότητες συνεργασίας στα πλαίσια του “Κλεισθένη Ι” και οι τρόποι που μπορεί να γίνει αυτό, είναι μια συζήτηση που μπορεί να γίνει μετά τη Δευτέρα. Η παρουσία και ο τρόπος λειτουργίας της Πρωτοβουλίας μέσα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο στόχο θα έχει το αύριο της Χίου, αυτό για το οποίο δουλέψαμε 5 χρόνια τώρα, αυτό στο οποίο θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: voreioaigaio.ert.gr