Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις “Ψυχής- τραγούδια” από τον ΚΟΙΣΠΕ στο “κόκκινο” φαναράκι, 23/9

“Ψυχής- τραγούδια” από τον ΚΟΙΣΠΕ στο “κόκκινο” φαναράκι, 23/9

224

«Ψυχής- Ταξίδια» ονομάζεται η Μουσική Βραδιά που διοργανώνει το βράδυ του Σαββάτου, 23 Σεπτεμβρίου 2023, ο ΚΟΙΣΠΕ Χίου Ψυχικής Υγείας στο Κόκκινο Φαναράκι.

Πρόκειται για τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης (ΚΟΙΣΠΕ) στον τομέα της ψυχικής υγείας, όπου εργάζονται 10 άτομα (5 πάσχοντες και 5 υγιείς) τόσο στη λειτουργία καντίνας όσο και στους καθαρισμούς δημοτικών και περιφερειακών κτηρίων. Μέτοχοι στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό είναι το Νοσοκομείο Χίου, η Περιφέρεια Β. Αιγαίου και ο Δήμος Χίου και ευχή είναι να εξευρεθούν και άλλες δουλειές για εργασία περισσοτέρων ατόμων, σημείωσε ο Πρόεδρος του ΚΟΙΣΠΕ- νοσηλευτής Δημήτρης Κουτσουράκης.

«Ολοι ξέρουμε πως ότι έχει σχέση με την ψυχική υγεία, είναι μια κόκκινη γραμμή. Και όλοι έχουμε βιώσει ότι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε κάποια κατάσταση, για αυτό υπάρχει ο ΚΟΙΣΠΕ» πρόσθεσε ο Δημήτρης Κουτσουράκης.

Οσο αφορά σήμερα ο κοινωνικός συνεταιρισμός προσκαλεί για γνωριμία με ανθρώπους που θα ήθελαν να δουλέψουν μέσω αυτού, αλλά κυρίως για να διασκεδάσουν σε αυτή την μουσική εκδήλωση με τραγούδια της ψυχής, που εθελοντικά παρουσιάζει το μουσικό σχήμα “MiNiViSta BAND” στο «κόκκινο Φαναράκι» του λιμανιού της Χίου.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροChios Art & Research Retreat 2: Διεπιστημονική φιλοξενία στο Αίπος
Επόμενο άρθροΜαρτυρίες του χθες στο σήμερα- έκθεση φωτογραφίας στο Χαμηδιέ Τζαμί