Αρχική Νέα Τοπικά Σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου το ΚΥΤ ΒΙΑΛ από κατοίκους Χαλκειούς

Σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου το ΚΥΤ ΒΙΑΛ από κατοίκους Χαλκειούς

100

Σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χίου θα εξεταστεί το αίτημα της κοινότητας Χαλκειούς σχετικά με το θέμα του προσφυγικού- μεταναστευτικού και επικεντρωμένο στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ.
Έτσι στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο δεν παρέστησαν κοινοτικοί σύμβουλοι και κάτοικοι του χωριού, και ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί κατά πόσο θα συνεχιστεί το μπλόκο στο δρόμο που οδηγεί προς τη ΒΙΑΛ.

Δικογραφία  για 8
Εν τω μεταξύ, ποινική δικογραφία για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών σχηματίστηκε για 8 άτομα, ηλικίας 29 έως 66 ετών, που πήραν μέρος στην κατάληψη του δρόμου που οδηγεί προς το ΚΥΤ της ΒΙΑΛ.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, μετά από έρευνα του Τμήματος Τροχαίας Χίου ταυτοποιήθηκαν τα 8 άτομα που «προ τετραημέρου, ενεργώντας από κοινού και με άλλα άτομα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, διατάραξαν την ομαλή λειτουργία κοινόχρηστων συγκοινωνιακών μέσων και παρεμπόδισαν τη διεξαγωγή κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή «Χαλκειός» στη Χίο, για μεγάλο χρονικό διάστημα».
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χίου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕκκληση για “ψυχραιμία και υπευθυνότητα” από τον αντιπεριφερειάρχη Χίου
Επόμενο άρθροΑναβολή σκακιστικών αγώνων στη Χίο