“Σήμερα μαζί με τον Ηλία Σμυρνιούδη, Γενικό Διευθυντή- Υπεύθυνο Έρευνας & Ανάπτυξης στην ΕΜΧ, επισκεφτήκαμε την Κεντρική Υπηρεσία του ΕΛΓΑ στην Αθήνα όπου είχαμε προγραμματισμένη πολύωρη συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο και Υψηλόβαθμα Στελέχη του Οργανισμού, με αντικείμενο την κάλυψη της ζημιάς από την νεροποντή της 11ης Σεπτεμβρίου”, σημειώνει σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Ενωσης Μαστιχοπαραγωγών Γιώργος Τούμπος.
“Παραθέσαμε όλα τα στοιχεία, κι έγινε μια παραγωγική και ειλικρινής συζήτηση, ένθεν κακείθεν πάνω στο προκείμενο θέμα.
Συμφωνήσαμε να επανέλθουμε ξανά αρχές Φλεβάρη”, προσθέτει ο Πρόεδρος της ΕΜΧ.
Εν αναμονή της αντίδρασης του ΕΛΓΑ και σε περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς πρέπει να κάνει η Ενωση Μαστιχοπαραγωγών μέχρι τη συνάντηση του Φεβρουαρίου παραθέτουμε και το υστερόγραφο στην ανάρτηση του Γ. Τούμπου:
ΥΓ : Καλό είναι οι Μαστιχοπαραγωγοί να εξοφλήσουν άμεσα και όχι αργότερα από τις 31/3 τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕΛΓΑ.