Αρχική Νέα Τοπικά Σύλλογος Δισκοθετών Χίου: Διαμαρτυρία για το κλείσιμο της μουσικής στις 2 το...

Σύλλογος Δισκοθετών Χίου: Διαμαρτυρία για το κλείσιμο της μουσικής στις 2 το πρωί

166

Ο Σύλλογος Δισκοθετών Χίου με λύπη χθες (σ.σ. 26/4/2024) αντιμετώπισε την ξαφνική εφαρμογή νέου ωραρίου στα μαγαζιά της Χίου, αναγκάζοντας τα να κλείσουν στις 2.00 π.μ. απειλώντας με αυτόφωρο όποιον δε συμμορφωθεί στην απόφαση που πάρθηκε και ανακοινώθηκε αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Η απόφαση αυτή θέτει σε κίνδυνο το βιοτικό επίπεδο τόσο των μελών του συλλόγου όσο και άλλων 150 και πλέον ανθρώπων και των οικογενειών τους, κάποιου εκ των όποιον φοιτητές που με κόπο στηρίζουν την προσπάθεια των οικογενειών τους για ένα καλύτερο αύριο.

Η εφαρμογή μιας τέτοιας παράλογης, κατά τη γνώμη μας, απόφασης θα έχει άμεσες και καταστροφικές συνέπειες στον τουρισμό του νησιού, αφού οι επισκέπτες μας θα στερούνται τη διασκέδαση που απολαμβάνουν τόσα χρόνια, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που σε κάθε περίπτωση αντιμετωπίζονταν με πνεύμα αλληλοκατανόησης.

Οι αποφάσεις που λαμβάνονται θα πρέπει να είναι πρώτα από όλα ανθρώπινες και λογικές και όχι να ακολουθούν το γράμμα του νόμου, χωρίς να νοιάζονται για τις συνέπειες, πόσο μάλλον όταν επηρεάζεται μια ολόκληρη κοινωνία.
Ελπίζουμε να επικρατήσει άμεσα η σύνεση και η λογική και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, να διασκεδάζουμε τους συμπολίτες μας.
Ο πρόεδρος,
το ΔΣ και
τα μέλη του Συλλόγου

Διαφήμιση