Αρχική Green Life Διαδρομές Σύλλογος Ενοικιαζομένων δωματίων-διαμερισμάτων: Περίπατος στα μονοπάτια της Αμανής

Σύλλογος Ενοικιαζομένων δωματίων-διαμερισμάτων: Περίπατος στα μονοπάτια της Αμανής

178

“Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων δωματίων-διαμερισμάτων και τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών με την καθοδήγηση του Συλλόγου «Φίλοι Μονοπατιών Χίου» οργανώνει πολιτιστική και πεζοπορική εκδήλωση στην περιοχή της Αμανής στις 3 Δεκεμβρίου.

Σκοπός της εξόρμησης είναι να γνωρίσουν καλύτερα τα μέλη του τις φυσικές ομορφιές της, τους πολιτιστικούς της θησαυρούς αλλά και να έρθουν σε επαφή με την τοπική κοινωνία που
δραστηριοποιείται σε εναλλακτικές μορφές αγροτουρισμού. Με την καλύτερη γνώση της περιοχής θα μπορούν στη συνέχεια να κατατοπίσουν πιο αναλυτικά τους πελάτες τους. Η περιοχή της Αμανής χρειάζεται από όλους τους φορείς υποστήριξη ώστε να διατηρηθεί η τοπική της οικονομία και να αναδειχθούν περισσότερο τα αξιοθέατα της.

Επειδή γίνεται προγραμματισμός για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει μέχρι την 1η Δεκεμβρίου να συμπληρώσουν την φόρμα που θα βρουν σε ανάρτηση στον τοίχο της σελίδας του Συλλόγου στο facebook «Association of Chios family Accommodation» ή να καλέσουν στο 6945416549.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στην αρχαιολογική συλλογή της Βολισσού,
στον Αριούσιο όπου θα γίνει οινογευσία,
στον Εγρηγόρο,
στα Αγιάσματα όπου θα γίνει ξενάγηση στον χώρο των Ιαματικών Λουτρών καθώς και επίδειξη απόσταξης σούμας σε ρεμπικαριό και τέλος
στο Λαογραφικό μουσείο των Λεπτόποδων.

Η πεζοπορία θα είναι διάρκειας 1,5 ώρας μεταξύ Εγρηγόρου και Αγιασμάτων.

Εάν θέλουν να συμμετάσχουν και μη μέλη του Συλλόγου είναι δυνατόν και η μετακίνηση θα γίνει με πούλμαν.
Για περισσότερες πληροφορίες για να δηλώσετε συμμετοχή καλέστε στο 6945416549 ή μπείτε στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook με την επωνυμία «Association of Chios family Accommodation» και στη συνέχεια συμπληρώστε την φόρμα που φαίνεται μέσα από τις τελευταίες αναρτήσεις.”

Διαφήμιση