Αρχική Νέα Τοπικά Σύλλογος Γυναικών Χίου: Ανακοίνωση- κάλεσμα στη συγκέντρωση για την καταδίκη “Χρυσής Αυγής”

Σύλλογος Γυναικών Χίου: Ανακοίνωση- κάλεσμα στη συγκέντρωση για την καταδίκη “Χρυσής Αυγής”

78

Ο Σύλλογος γυναικών Χίου καταδικάζει την φασιστική χρυσή αυγή και τα μέλη της, για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και για όλες τις εγκληματικές επιθέσεις που έχει διαπράξει ενάντια σε μετανάστες και σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, όπως και εδώ στο νησί μας σε πρόσφυγες και μετανάστες, σε δημοσιογράφους και σε συνδικαλιστές.
Δεν εφησυχάζουμε!
Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να τσακιστεί το αυγό του φιδιού ,που το σύστημα της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο επωάζει. Θα συνεχίσουμε την πάλη για να απομονώνεται κάθε φασιστική, ρατσιστική φωνή και δράση. Ανυποχώρητα θα συνεχίσουμε να στρέφουμε τα βέλη μας σε αυτούς που μας εκμεταλλεύονται και μας καταπιέζουν, που τσακίζουν τα δικαιώματά μας στην εργασία, τη μητρότητα, τη ζωή. Αυτούς δηλαδή, που η Χρυσή Αυγή πιστά υπηρέτησε, τους επιχειρηματικούς ομίλους και τα συμφέροντά τους.

Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο και καλούμε όλες τις γυναίκες στην πλατεία Βουνακίου στις 6 Οκτώβρη στις 7.00 το απόγευμα ,να απαιτήσουμε την καταδίκη τους και την παραδειγματική τιμωρία τους για την εγκληματική τους δράση.
ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 του ΟΚΤΩΒΡΗ 7.00 μ.μ..
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣΕΣΝΟΧ: ανακοίνωση κατά “Χρυσής Αυγής”
Επόμενο άρθροΟΕΒΕ: Ηρθε η στιγμή της καταδίκης για τη “Χρυσή Αυγή”