Αρχική Νέα Τοπικά Συλλυπητήρια μηνύματα στη μνήμη της μητέρας των Γιώργου και Γιάννη Αμπαζή

Συλλυπητήρια μηνύματα στη μνήμη της μητέρας των Γιώργου και Γιάννη Αμπαζή

435

Η Τομεακή Επιτροπή Χίου του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Χίου της ΚΝΕ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στον Γιάννη και Γιώργη Αμπαζή και στις οικογένειές τους για τον θάνατο της μητέρας τους.

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, για το θάνατο της μητέρας του Περιφερειακού Συμβούλου Χίου, κ. Αμπαζή Γεωργίου.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο με την αναγγελία του θανάτου της μητέρας του Περιφερειακού Συμβούλου Χίου κ. Αμπαζή Γεωργίου, Ευαγγελίας Αμπαζή, συνεδρίασε εκτάκτως μέσω τηλεδιάσκεψης, σήμερα ημέρα Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 μετά από πρόσκληση του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Παντελή Βρουλή και έπειτα από διαλογική συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα, σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του άξιου τέκνου της χιακής κοινωνίας να εκδώσει το ακόλουθο ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ
1.Τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια της μητέρας του Περιφερειακού Συμβούλου Χίου κ. Αμπαζή Γεωργίου, εκφράζοντας παράλληλα τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στους οικείους της.
2. Να παραβρεθούν τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία της εκλιπούσης και να κατατεθεί αντί στεφάνου εκ μέρους των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου χρηματικό ποσό στο Γηροκομείο Χίου.
3. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο.
4. Να επιδοθεί το ψήφισμα στους οικείους της.

Για το Περιφερειακό Συμβούλιο
Ο Περιφερειάρχης
κ.α.α.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Κοιν. Μέριμνας Β. Αιγαίου
Βρουλής Παντελής

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤο δαχτυλίδι του “Halloween”, της Σ. Καρασούλη
Επόμενο άρθροΤροχαίο δυστύχημα με θύμα τον πολίστα του ΝΟΧ Διαμαντή Μαντή, ψήφισμα