Αρχική Νέα Τοπικά Συμπαράταξη Πολιτών, για μαύρη επέτειο δικτατορίας

Συμπαράταξη Πολιτών, για μαύρη επέτειο δικτατορίας

50

21 Απριλίου 2019
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Η υπεράσπιση των πλέον αδύναμων αποτελεί προϋπόθεση για ελευθερία και δημοκρατία.

52 χρόνια πέρασαν από την επιβολή της Χούντας των συνταγματαρχών, αλλά και ένας χρόνος μετά την αμαύρωση της ιστορίας της πόλης της Μυτιλήνης, από μια μαύρη μειοψηφία, που επιτέθηκε με δολοφονικές διαθέσεις εναντίον προσφύγων από το Αφγανιστάν, στη πλατεία Σαπφούς.
Η Συμπαράταξη Πολιτών Βορείου Αιγαίου, θεωρεί χρέος όλων μας, να κρατήσουμε άσβεστα στη μνήμη μας, τα τραγικά αυτά γεγονότα. Το τέρας του φασισμού, όπως και αν εκφράζεται, όποια μορφή και αν παίρνει, θα μας βρίσκει μπροστά του καθημερινά και σταθερά, με δράσεις που θα αποκαλύπτουν τις πραγματικές του προθέσεις. Που δεν είναι η στήριξη των αδύναμων, αλλά η κατάλυση της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Η καταψήφιση από μέρους τους, της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων, αποτελεί ξεκάθαρο δείγμα των προθέσεων τους.
Με το ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ δηλώνει ξεκάθαρα ότι στόχος μας είναι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και ειδικά των πλέον ευάλωτων ομάδων, για μια αξιοπρεπή ζωή. Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ βάζει πάνω απ’όλα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την θεωρεί προϋπόθεση για ελευθερία και δημοκρατία. Και με αυτό το κριτήριο θα πορευτεί και στο μέλλον.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣταυροί για τα Βάγια στο Βανκούβερ του Καναδά
Επόμενο άρθροΌΧΙ σε άδικους πλειστηριασμούς σπιτιών, του Ν. Ροδίτη