Αρχική Νέα Τοπικά Συμπαράταξη Πολιτών: Πλήρης η αποτυχία Καλογήρου

Συμπαράταξη Πολιτών: Πλήρης η αποτυχία Καλογήρου

39

Καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί η δημοσιοποίηση των στοιχείων για την ιδιαίτερα χαμηλή επίδοση της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.
Η τρίτη θέση από το τέλος στον σχετικό πίνακα και ακόμη το πιο θλιβερό ποσοστό του μόλις 19,89% απορρόφησης των κονδυλίων, αποδεικνύει ξεκάθαρα την ανικανότητα της κ. Καλογήρου να διαχειριστεί τον χρηματοδοτικό πυλώνα του ΕΣΠΑ ύψους 325.000.000, ακόμα και ως «τροχονόμος», πόσο μάλλον να αξιοποιήσει στο έπακρο τις τεράστιες δυνατότητες που ανοίγει για τα νησιά μας η επόμενη προγραμματική περίοδος που μας προσφέρονται κονδύλια ύψους 660 εκ ευρώ.
Αποδεικνύεται παράλληλα ότι η προηγούμενη τετραετία ήταν μια χαμένη περίοδος για τα νησιά μας, που οφείλουμε να την θυμόμαστε ως παράδειγμα προς αποφυγή.
Από την επόμενη των εκλογών, η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ με σχέδιο και πρόγραμμα σε συνεργασία με την κοινωνία και τους φορείς της και σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των νησιών μας, θα δώσουμε τη μάχη για να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο από τη θητεία της κυρίας Καλογήρου και των συνεργατών της. Μια θητεία που δυστυχώς τίποτε δεν προσέφερε στους πολίτες στον κρίσιμο τομέα της ανάπτυξης , εκτός από ημερίδες, εδέσματα και αμφιβόλου ποιότητας θεάματα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠεριφέρεια Β. Αιγαίου: Όποιος δεν κατανοεί τα στοιχεία, παραπληροφορεί.
Επόμενο άρθροΌταν τα έθιμα ξεφτιλίζονται και… όποιος αντέξει!, του Μ. Σκούφαλου