Αρχική Νέα Τοπικά Συνάντηση Α. Μιχαηλίδη με Π. Μπουγδάνο για πορεία έργων

Συνάντηση Α. Μιχαηλίδη με Π. Μπουγδάνο για πορεία έργων

74

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνο είχε χθες ο βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης, μετά από αίτημά του, όπου και ενημερώθηκε για την πορεία των έργων στο νησί.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά για τις δράσεις της Περιφέρειας αναφορικά με τα μεγάλα έργα τα οποία εκκρεμούν στο νησί, αλλά και για τον προγραμματισμό της σχετικά με νέα έργα τα οποία σχεδιάζονται ή είναι απαραίτητα.

Ως προς το θέμα το αεροδρομίου, έγινε γνωστό πως από πλευράς Περιφέρειας ολοκληρώνεται η μελέτη για το έργο της μετατόπισης του παραλιακού δρόμου. Καθίσταται σαφές πως η όλη πρόοδος και ο προγραμματισμός των έργων βασίζεται στο τριμερές μνημόνιο το οποίο είχε υπογραφεί επί προηγούμενης διακυβέρνησης μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου και Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Έγινε επίσης ενημέρωση για το στάδιο των μελετών που αφορούν την εξέλιξη του φράγματος Κόρης Γεφύρι, ενώ γνωστοποιήθηκε πως αναμένεται σύντομα η επανεκκίνηση των εργασιών της ανακατασκευής του κτιρίου της Παθολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάχης υπογράμμισε το σημαντικό ζήτημα της υποστελέχωσης των τεχνικών υπηρεσιών της περιφερειακής ενότητας Χίου.
Ο Α. Μιχαηλίδης από την πλευρά του αναγνώρισε πως αυτό το πρόβλημα αναμφίβολα δυσχεραίνει τον έγκαιρο προγραμματισμό και την ταχεία ολοκλήρωση των έργων. Επιπλέον, δεσμεύτηκε να συνεχίσει να παρακολουθεί την πορεία των έργων στη Χίο, μέσα και από την άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπανέναρξη εργασιών στο Νοσοκομείο Χίου
Επόμενο άρθροΧιακή Συμπολιτεία για πολιτισμό: Στραβά αρμενίζει ο δήμαρχος, στραβά και το πλήρωμα