Αρχική Green Life Ζώα & Περιβάλλον Συνάντηση καμπούσων με Υφυπουργό για φορολόγηση αγροκτημάτων Κάμπου

Συνάντηση καμπούσων με Υφυπουργό για φορολόγηση αγροκτημάτων Κάμπου

150

Στην ειδική επιτροπή που έχει συγκροτηθεί στο Υπουργείο Οικονομικών για την αναθεώρηση του ΕΝΦΙΑ θα εξεταστεί το θέμα της φορολόγησης των αγροκτημάτων του Κάμπου.
Σήμερα Τρίτη, 29/5/2018, υπήρξε συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών με αντικείμενο τη φορολογία των αγροκτημάτων του Κάμπου Χίου.
Στη συνάντηση μετείχαν η Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης και τέσσερις εκπρόσωποι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κάμπου και του συλλόγου «Οι Φίλοι του Κάμπου της Χίου».
Εξετάστηκε το χρόνιο ζήτημα του τρόπου φορολόγησης των ακινήτων του Κάμπου που βρίσκονται εντός σχεδίου πόλης και τα οποία θεωρούνται οικόπεδα, ενώ έχουν σαφείς πολεοδομικούς περιορισμούς που σχετίζονται με τον ιστορικό χαρακτήρα της περιοχής. Έγινε αναλυτική ενημέρωση από τους εκπροσώπους των φορέων του Κάμπου και η κ. Υφυπουργός ανέφερε ότι το όλο ζήτημα θα εξεταστεί στην ειδική επιτροπή για την αναθεώρηση του ΕΝΦΙΑ. Συμφωνήθηκε επίσης, όπως σημειώνεται στο δελτίο τύπου από το γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, να υπάρξει στο άμεσο μέλλον και νέα ενημερωτική συνάντηση προκειμένου να συζητηθεί και πάλι το θέμα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜεταφορά προϊόντων με «πανί», εκδήλωση οικολογικής οργάνωσης Sail Med
Επόμενο άρθροΑπεργία την Τετάρτη, 30/5, δύο συγκεντρώσεις στη Χίο