Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις Συναυλία για να… “γυρίσουν οι τροχοί’ στο λεωφορείο “Ιώνων-ΑΜΕΑ” (VIDEO)

Συναυλία για να… “γυρίσουν οι τροχοί’ στο λεωφορείο “Ιώνων-ΑΜΕΑ” (VIDEO)

100

Το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο Α.με.Α. ΙΩΝΕΣ ΧΙΟΥ και το Σωματείο Επαγγελματιών Μουσικών Χίου πραγματοποιούν Μουσική Συναυλία την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Καστρομηνά.
Η συναυλία θα γίνει με σκοπό την Αλληλεγγύη στο Συνάνθρωπο και τα έσοδα θα διατεθούν για τη δράση «ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΧΟΙ» του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ με σκοπό την αγορά ενός μικρού λεωφορείου για τις ανάγκες των αθλητών του.
Οπως είπε η πρόεδρος του Σωματείου των Ιώνων Μαρκέλλα Αγιασμάτη, σήμερα το Σωματείο μέσα από τις δράσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα έχει συγκεντ΄ρωσει χρήματα για την κίνηση των… δύο τροχών. Και ο λόγος για ένα μεταχειρισμένο λεωφορείο των 20 περίπου θέσεων και προϋπολογισμού 25.000 περίπου ΕΥΡΩ.
Την ανάγκη και τα δημόσια πρόσωπα μέσα από τους θώκους που κατέχουν να βοηθούν τέτοιες ενέργειες τόνισε ο γραμματέας του συλλόγου των Επαγγελματιών Μουσικών Γιάννης Καρνουπάκης.
Στη συναυλία θα συμμετέχουν μουσικοί και τραγουδιστές του Σωματείου Επαγγελματιών Μουσικών Χίου, ενώ θα τιμηθεί και ο Χιώτης Κώστας Καρουσάκης για την προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝίκη Λαγκάδας: αναστολή άδειας για τη μονάδα με τα τηγανέλαια
Επόμενο άρθροΔ. Τεμπονέρας- συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ Χίου: με ενθουσιασμό και αλληλεγγύη στη μάχη για τις εκλογές