“Εδώ και ενάμιση μήνα τουλάχιστον, φαινόταν ότι υπάρχει πρόβλημα με τους σχολικούς τροχονόμους και την πληρωμή τους, σε συνάρτηση με την απασχόληση κάποιων και στην καθαριότητα των σχολείων στα πλαίσια της άθλιας κυβερνητικής πολιτικής της ευέλικτης εργασίας, που έχει μετατρέψει σε λάστιχο τους εργαζόμενους.
Ο σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών τότε είχε θέσει τα ζητήματα με σχετική ανακοίνωση”, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, λέγοντας ότι η Δημοτική Αρχή τα έκανε μαντάρα και στους σχολικούς τροχονόμους.
“Στο δημοτικό συμβούλιο ως Λαϊκή Συσπείρωση, συνεχίζει η ανακοίνωση, αλλά και η υπόλοιπη αντιπολίτευση, θέσαμε σχετικά ερωτήματα, για την απληρωσιά αυτών των ανθρώπων.
Οι απαντήσεις ήταν είτε, ότι ψάχνουν νομικά το θέμα να πληρώσουν τον κόσμο είτε, ότι είναι θέμα ημερών και γραφειοκρατίας.
Η “αποτελεσματική” όμως δημοτική αρχή κατάφερε άλλη μία “πατάτα” στη μέχρι τώρα αντιλαϊκή της πολιτική, και ανοίγουν τα σχολεία, Γενάρη μήνα, με μία σειρά από αυτά να είναι χωρίς σχολικό τροχονόμο, αφού οι άνθρωποι παραμένουν απλήρωτοι.
Ντροπή! Για το μόνο που είναι ικανοί είναι για αυξήσεις σε τέλη και φόρους.
Απαιτούμε άμεσα να πληρωθούν οι σχολικοί τροχονόμοι!”








