Αρχική Πολιτισμός Τέχνες Θεατρική Ομάδα Συλλόγου Γυναικών- με το “βαζάκι” στο ΟΜΗΡΕΙΟ 926-27/11)

Θεατρική Ομάδα Συλλόγου Γυναικών- με το “βαζάκι” στο ΟΜΗΡΕΙΟ 926-27/11)

175

Πόσα μαγικά πράγματα μπορούν να συμβούν μέσα σε μια κουζίνα; Τι κάνει το ψωμί που ζυμώνουμε το πιο νόστιμο του κόσμου; Tι γεύση έχουν οι αναμνήσεις; Και επιτέλους τι είναι η αλικόντηση;

Η συνταγή της παράστασης μας είναι απλή:
μουσική, χορός, παραδοσιακά παραμύθια, πειρατές, βασιλοπούλες, γιαγιάδες φαντασία… και μια χούφτα από το μαγικό βαζάκι που θα μας ταξιδέψει σε γεύσεις, μυρωδιές και μέρη μακρινά!

Με αφετηρία τη μεγάλη προσέλευση και τη ζεστή αγκαλιά των μικρών μας φίλων, αλλά και τη συγκίνηση των μεγάλων, το “Βαζάκι” επιστρέφει στο Ομήρειο για δύο τελευταίες παραστάσεις. Ο Σύλλογος Γυναικών Χίου σας προσκαλεί στην παιδική θεατρική παράσταση «Μια φορά κι ένα βαζάκι», μια σύνθεση παραδοσιακών παραμυθιών για την τροφή και τη μαγειρική. Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 19:00, στο Ομήρειο ΠΚΔ Χίου, ένα μυστικό συστατικό αναμένει μικρούς και μεγάλους!

Μην το ζυγίζετε, ελάτε να το ανακαλύψουμε μαζί!

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία/ σύνθεση κειμένου: Λένια Ξενάκη
Συνεργασία στη σκηνοθεσία/ χορογραφίες: Ασπασία Πετρά
Κατασκευή σκηνικού: Μιχάλης Κρεατσούλας
Βοηθός σκηνοθέτη: Κωνσταντία Φακίρη
Χειρισμός ήχου: Νατάσα Διακορώνα
Χειρισμός φωτισμού: Θοδωρής Αργυρούδης
Τεχνικός σκηνής: Τάκης Μπελόκας
Επιλογή κουστουμιών: η ομάδα

Παίζουν:
Αμπαζή Στέλλα, Καλιμανά Κωστούλα, Κρεατσούλας Μιχάλης, Μανίκα Γωγώ, Μπάκνη Νότα, Πετρά Ασπασία, Στέλλα Ρούλα, Φακίρη Κωνσταντία, Φραγκούλη Υπατία, Χατζελένη Μάρω.

Η παράσταση βασίστηκε στο έργο “Μια φορά κι ένα τσουκάλι” της Ελένης Βαρελτζή που παρουσιάστηκε το 2016 από την Ελεύθερη Θεατρική Σπουδή.

Διαφήμιση