Αρχική Νέα Τοπικά Θανατηφόρο τροχαίο στην Παναγιά Κουρνά- επέμβαση Π.Υ. για απεγκλωβισμό

Θανατηφόρο τροχαίο στην Παναγιά Κουρνά- επέμβαση Π.Υ. για απεγκλωβισμό

1166

Σε απεγκλωβισμό δύο ατόμων, το ένα δυστυχώς να έχει χάσει ήδη τη ζωή του προχώρησε σήμερα πρωί Κυριακής η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση περί τις 7.30 το πρωί από το ΕΚΑΒ, που ειδοποιήθηκε καταρχήν από διερχόμενους οδηγούς ότι στο ύψος της Παναγιάς Κουρνά αυτοκίνητο έχει πέσει σε γκρέμι βάθους 3-4 μέτρων περίπου και βρίσκεται ανάποδα.. οπότε χρειαζόταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να γίνει ο απεγκλωβισμός των επιβατών.
Νεκρός ανασύρθηκε έτσι ο 84χρονος οδηγός Δ.Ρ, ενώ έχοντας τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε η σύζυγός του Κ.Ρ. ηλικίας 80 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο, άγνωστο πως, πιθανότατα σημειώθηκε χθες βράδυ, αφού οι δύο ηλικιωμένοι (από τις Καρυές) συνήθιζαν να πηγαίνουν και να ανάβουν τα καντηλάκια στα προσκυνητάρια της περιοχής και σήμερα το πρωί έγινε αντιληπτό.

Να σημειώσουμε ότι στη συγκεκριμένη επιχείρηση πέρα από τα πυροσβεστικά οχήματα και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσία πήρε μέρος και το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο βάρδιας. Μέσα στην τραγικότητα της κατάστασης, το πλήρωμα δεν είχε να επιλέξει … ποιον θα μετέφερε πρώτα στο νοσοκομείο Χίου. Ενώ στο χρονικό διάστημα που γινόταν η επιχείρηση απεγκλωβισμού ευτυχώς από ότι φαίνεται δεν χρειάστηκε να τρέξει σε άλλο περιστατικό…

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦραγκίσκος Σέργης: αντίληψη της “παλιάς Ελλάδας” το να μην γίνονται έλεγχοι
Επόμενο άρθροΦωτιά σε στάβλο στο Μονοδέντρι, με εγκαύματα στα χέρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης