Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Τηλεφώνημα- φάρσα καθυστέρησε το ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ

Τηλεφώνημα- φάρσα καθυστέρησε το ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ

156

Με μιάμιση περίπου ώρα καθυστέρηση, αναχώρησε απόψε το βράδυ (Τρίτη, 16/8) από Χίο με προορισμό τον Πειραιά το ΕΓ/0Γ πλοίο ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ.

Λίγη ώρα πριν την αναχώρησή του, που ήταν προγραμματισμένη για τις 9.30 μ.μ. τηλεφώνησαν στο Λιμεναρχείο Χίου και έκαναν λόγο για βόμβα, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί ο απαιτούμενος έλεγχος. Κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος με συνοδεία σκύλου, έλεγξαν τις αποσκευές και τα διάφορα μέρη του πλοίου, ενώ ζητήθηκε και από τους επιβάτες να ελέγξουν –όπως απαιτεί το πρωτόκολλο- τις προσωπικές τους αποσκευές καθώς και τις καμπίνες για τυχόν ύποπτο αντικείμενο.

Το τηλεφώνημα αποδείχτηκε φάρσα, αφού δεν βρέθηκε κάτι, και το πλοίο περί τις 11.00 μ.μ. αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου. Ετσι και αλλιώς πάντως θα είχε καθυστέρηση τουλάχιστον μισής ώρας λόγω του ότι ήταν  πλήρες από κόσμο που επιστρέφει στην Αττική μετά τις διακοπές τους, στα νησιά Λέσβος και Χίος.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ, από το πρακτορείο της ναυτιλιακής εταιρείας είπαν πως δεν εμφανίστηκε κάποιος που να έφτασε καθυστερημένα και να ήθελε να ταξιδέψει.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ERTNEWS.GR

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝ. Μηταράκης: Παραδέχεται την ύπαρξη του νεκρού κοριτσιού στον Έβρο- πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση
Επόμενο άρθροΑναγγελία Υπουργού Πολιτισμού της επέκτασης Αρχαιολογικού Μουσείου (video)