Αρχική Απόψεις Face-tweet την εποχή του Κορωναίου (ημέρα 6η), τραγούδι από το Γιώργη Χιώτη

την εποχή του Κορωναίου (ημέρα 6η), τραγούδι από το Γιώργη Χιώτη

658

“6η ημέρα σπίτι και αποφάσισα να θυμηθώ λίγα αγαπημένα πραγματάκια με την κιθάρα μου…” σημειώνει στις 18 Μαρτίου 2020 ο Γιώργης Χιώτης ζητώντας συγγνώμη από τους Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα. Από εκείνη την ημέρα μοιράζεται καθημερινά μαζί μας ένα τραγούδι, που μας έδωσε την άδεια να το παρουσιάζουμε στις σελίδες μας.
Του ζητήσαμε να μας αυτοπαρουσιαστεί και ιδού:


Γιώργης Κορωναίος (Χιώτης)
Γεννήθηκα στις 18/12/1975 και μεγάλωσα στη Χίο. Τελείωσα την σχολή Πλοιάρχων Ε.Ν και αφού ολοκλήρωσα 3 υπερπόντια ταξίδια, αποφάσισα ότι αυτή η δουλειά δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλω να κάνω στην ζωή μου…
Ως αυτοδίδακτος μουσικός το 2000 ξεκίνησα να εμφανίζομαι σε μικρά μαγαζάκια στην Χίο παίζοντας παλιά λαϊκά τραγούδια. Το 2002 αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου και μετακόμισα στην Θεσσαλονίκη. Από τότε η σχέση μου με τον κόσμο της μουσικής έγινε στενότερη! Παίζω μπουζούκι και τραγουδάω σε διάφορα μαγαζιά. Εξειδικεύομαι στο ρεμπέτικο τραγούδι και το παλιό λαϊκό.
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου αυθεντία ούτε κάτι σημαντικό. Αγαπώ πολύ την μουσική και είναι μεγάλη μου χαρά να επικοινωνώ μέσα από αυτή με τον κόσμο! Αυτή την εποχή λόγω Κορωναϊού ξεκίνησα δειλά δειλά να ανεβάζω τραγούδια στον λογαριασμό μου στο Facebook βλέποντάς το ως ευκαιρία να δώσω λίγη χαρά στους φίλους μου και να χαρώ και εγώ με αυτού του είδους την επικοινωνία!

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜένουμε Σπίτι, ως άμυνα απέναντι στον κορονοϊό αντί της άρνησης, από τη Μ. Καλλιμασιά
Επόμενο άρθροΕορτασμός 25ης Μαρτίου και Ευαγγελισμού από τα σπίτια μας, προτροπή Ι. Μητρόπολης Χίου