Αρχική Πολιτισμός Όμηρος «Στα χνάρια του Ομήρου», ζωγραφίζουν στη Βολισσό Τούρκοι καλλιτέχνες

«Στα χνάρια του Ομήρου», ζωγραφίζουν στη Βολισσό Τούρκοι καλλιτέχνες

340

70 περίπου Τούρκοι και Έλληνες Καλλιτέχνες θα αποτυπώσουν τις ομορφιές της Βολισσού στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Τέχνης με την ονομασία «Στα χνάρια του Ομήρου».
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από σήμερα και μέχρι τις 16 Ιουλίου σε συνεργασία του «Pinelo Art Gallery» της Κωνσταντινούπολης, του Δήμου Χίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Βολισσού αλλά και των επαγγελματιών της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Δημαρχείο, η αρμόδια δημοτική συμβουλος Βιβή Ποταμούση σημείωσε ότι την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί work shop στο σχολείο της Βολισσού, ενώ την Πέμπτη θα ζωγραφίσουν τον εμπορικό δρόμο του χωριού· από την Πλατεία του Χριστού στην πλατεία Πυθώνα.
Επίσης θα ζωγραφίσουν τα στενά δρομάκια στον Πύργο του χωριού, ενώ θα πάρουν μέρος και Χιώτες καλλιτέχνες.
Το τελευταίο διήμερο οι Τούρκοι επισκέπτες, που είναι κύρια φοιτητές και καθηγητές από Σχολές καλών τεχνών της Κωνσταντινούπολης, θα γνωρίσουν τη Χίο και ιδιαίτερα τα μαστιχοχώρια.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΛαϊκή συνέλευση στις Καρυές, για να μην υποβαθμιστεί το δημοτικό
Επόμενο άρθροΑντιπολεμική συγκέντρωση στην πλατεία Βουνακίου, για έναν κόσμο χωρίς προσφυγιά