Αρχική Νέα Τοπικά Βγήκαν τεύχη δημοπράτησης για το νέο Δικαστικό Μέγαρο Χίου

Βγήκαν τεύχη δημοπράτησης για το νέο Δικαστικό Μέγαρο Χίου

120

Στο στάδιο της έκδοσης των τευχών δημοπράτησης και εκκίνησης των διαδικασιών επιλογής της αναδόχου εταιρείας για την αποπεράτωση και ολοκλήρωση του έργου ευπρεπούς στέγασης της Δικαιοσύνης στη Χίο βρίσκεται το έργο κατασκευής νέου Δικαστικού Μεγάρου στο νησί της μαστίχας.

Τη σχετική ενημέρωση έκανε ο υπουργός Μετανάστευσης και βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης, ενώ με σχετική ανακοίνωση ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου εξέφρασε την ικανοποίησή του.

“…Επιτέλους εκδόθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης και εκκίνησης των διαδικασιών επιλογής της αναδόχου εταιρείας για την αποπεράτωση και ολοκλήρωση του έργου ευπρεπούς στέγασης της Δικαιοσύνης στο νησί μας.
Σε όλη αυτή την προσπάθεια ο Δ. Σ. Χίου που την επανενεργοποίησε και πάλι από τον Μάιο του 2019 και στη συνέχεια της προσπάθειάς του είχε την αμέριστη συμπαράσταση του Βουλευτή Χίου και Υπ. Μετανάστευσης κ. Ν. Μηταράκη και των συνεργατών του, που με επιμονή και μεθοδικές πρωτοβουλίες δικαιολογημένα αισιοδοξούμε ότι άμεσα θα αποπερατωθεί το Δικαστικό Μέγαρο Χίου”, σημειώνει χαρακτηριστικά o Δικηγορικός Σύλλογος Χίου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟ ΦΑΡΟΣ τιμά τη μνήμη Μικράς Ασίας- δωρεά ζεύγους Κιουράνη στο λαογραφικό μουσείο
Επόμενο άρθροΤροχαίο δυστύχημα στο χωριό Ολύμποι – Θύματα 73χρονη με το γαϊδουράκι της