Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Aργυρό Βραβείο στο “Εφόδιο” από Διεθνή Εκπαιδευτικό Οργανισμό ELT

Aργυρό Βραβείο στο “Εφόδιο” από Διεθνή Εκπαιδευτικό Οργανισμό ELT

211

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Μέσης Εκπαίδευσης “ΕΦΟΔΙΟ” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη βράβευσή του με Αργυρό Μετάλλιο στα ΕLTExcellenceAwards για πρώτη χρονιά στην κατηγορία “Community&Collaboration”.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ELT,και η διεθνής ομάδα των ακαδημαϊκών που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή, τα τελευταία χρόνια αναζητά, αξιολογεί και βραβεύει εκπαιδευτικά προγράμματα που διακρίνονται για την καινοτομία και την άρτια οργάνωσή τους.
Τιμά και αναγνωρίζει τις καλύτερες πρακτικές και μεθόδους διδασκαλίας όπως αυτές παρουσιάζονται από εκπαιδευτικούς, ιδιωτικά και δημόσια σχολεία και Κέντρα Ξένων Γλωσσών στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το ΚΞΓ “ΕΦΟΔΙΟ” τιμήθηκε με την αργυρή διάκριση για το πρόγραμμα “TimeCapsule” που σχεδιάστηκε και εφαρμόστηκε τα τελευταία δύο χρόνια με στόχο την ζωντανή χρήση της Αγγλικής γλώσσας από τους μαθητές σε ένα πραγματικό πλαίσιο εκτός της σχολικής τάξης, αλλά και την επαφή τους με την τοπική μας ιστορία, λαογραφία και εθιμοτυπία.

Η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του “ΕΦΟΔΙΟ” αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά, τιμή και περηφάνια για τη διάκριση αυτή που μας κατατάσσει μεταξύ των κορυφαίων εκπαιδευτικών δομών της χώρας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές μας και τις οικογένειές τους που μας τιμούν όλα αυτά τα χρόνια με την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε να εξακολουθήσουμε να παρέχουμε εκπαιδευτικές υπηρεσίες αντάξιες του επιπέδου μιας τέτοιας βράβευσης.

Ιδιαίτερα καλή συγκυρία αποτελεί το γεγονός ότι η βράβευση αυτή συμπίπτει με την επέτειο 30 ετών λειτουργίας του Κέντρου μας και πρόκειται να αποτελέσει για εμάς κινητήριο δύναμη για ακόμη πιο καινοτόμες και πρωτοποριακές δράσεις στο μέλλον.

Με τιμή,
Στράτος Καββάδας- Κατερίνα Τσακού – Γεωργία Τσακού- Παναγιώτα Τσακού

ΚΞΓ “ΕΦΟΔΙΟ”

Διαφήμιση