Αρχική Ομογένεια Ομογένεια: “ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ” για μία μοναδική βραδιά στη Χιακή Ομοσπονδία

Ομογένεια: “ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ” για μία μοναδική βραδιά στη Χιακή Ομοσπονδία

36


Η Θεατρική Ομάδα του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού σε συνεργασία με την Χιακή Ομοσπονδία Αμερικής παρουσιάζουν υπό την αιγίδα της Γενικής Προξένου Κυπριακής Δημοκρατίας κυρίας Μάρθας Α. Μαυρομμάτη το έργο των Ν. Τσιφόρου – Π. Βασιλειάδη “Μια Ιταλίδα στην Κυψέλη”.


Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία, την αθρόα προσέλευση του κοινού και την ολόθερμη υποδοχή από κριτικούς της παράστασης “Μια Ιταλίδα στην Κυψέλη” που ανέβηκε στο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού, η ξεκαρδιστική αυτή κωμωδία θα επαναληφτεί για μία και μόνο βραδιά.


Μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα των ανθρώπων που δεν πρόλαβαν να την δουν, η παράσταση θα παιχτεί ξανά στο Πολιτιστικό Κέντρο της Χιακής Ομοσπονδίας την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2005 στις 7.00 το απόγευμα. Είναι μια μοναδική ευκαιρία που δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να χάσετε.


“Μια Ιταλίδα στην Κυψέλη” είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία σε τρεις πράξεις, που καταγράφει την ελληνική πραγματικότητα μέσα απ’ τους δρόμους “της αρετής και της κακίας” του μεγαλοπιάσματος και της ξενομανίας. Γραμμένη από το συγγραφικό δίδυμο των επιτυχιών, που σάρωσε τα ταμεία θεάτρου και κινηματογράφου της δεκαετίας του 1960.


Την παράσταση έχει σκηνοθετήσει η Μάρθα Τομπουλίδου και εμφανίζονται αλφαβητικά οι ηθοποιοί: Γιάννης Αμούρης, Λαρίσα Αντύπα, Μαίρη Βαρβατάκου, Κώστας Δεληγιάννης, Γιάννης Καλλιανιώτης, Άγγελος Νιάκας, Άντεια Ολυμπίου, Διόδωρος Παγουδής, Αναστάσης Σαμαράς, Έλσα Τσαρτσίδου, Αλεξία Χαραλαμπίδου.


Η παράσταση θα δοθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Χιακής Ομοσπονδίας 44-01 Broadway στην Αστόρια την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 7.00μμ Το εισιτήριο είναι $20.00. Για κρατήσεις και πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 718-726-7329 ή στο 718-204-2550.

Πηγή: Χιακή Ομοσπονδία Νέας Υόρκης