Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ικανοποίηση Γ. Πίττα για φράγμα Κόρης Γεφύρι

Ικανοποίηση Γ. Πίττα για φράγμα Κόρης Γεφύρι

8Την ικανοποίησή του για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία απορρίφθηκαν οι ενστάσεις που είχαν υποβληθεί κατά της αναδόχου εταιρείας του έργου για την κατασκευή του Φράγματος Κόρης Γεφύρι και την κατακύρωση στην εταιρεία “ΟΜΗΡΟΣ”, εκφράζει με σχετικό δελτίο τύπου ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πίττας.
“Υστερα από συντονισμένες προσπάθειες του βουλευτή Χίου, των τοπικών αρχών και πάνω απ’ όλα με την πολιτική βούληση και συμβολή της κυβέρνησης και του υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης φτάσαμε στο σημείο που είμαστε σήμερα και περιμένουμε πια σε σύντομο χρονικό διάστημα την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του έργου”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ, χωρίς βέβαια να αναφερθεί στη συνεισφορά και της προηγούμενης Κυβέρνησης.
Το μόνο που παραδέχεται είναι ότι “όλα αυτά δεν έγιναν μέσα σε μια μέρα και σίγουρα δεν ξεκινήσαμε εμείς την όλη προσπάθεια. Εμείς όμως είχαμε την πολιτική βούληση και προχωρήσαμε στην υλοποίηση αυτών που για χρόνια μόνο ακούγαμε, κάνοντας πράξη αυτό για το οποίο είχαμε προεκλογικά δεσμευθεί:
με σταθερά και σίγουρα βήματα χωρίς τυμπανοκρουσίες, σύμφωνα με το πρόγραμμα της κυβέρνησής μας να προχωρούμε ένα – ένα τα μεγάλα έργα υποδομής που στερείται κι έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Αυτή ήταν και παραμένει η δέσμευσή μας απέναντι στο χιώτικο λαό, ο οποίος και θα κρίνει τα αποτελέσματα της κυβέρνησής μας στο τέλος της τετραετίας.”, καταλήγει ο κ. Πίττας.