Αρχική Νέα Τοπικά Στη Χίο ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Στη Χίο ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

8


Τα αιτήματά τους στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρο Κοντό θα έχουν την ευκαιρία να πουν το Σάββατο, 14 Μαίου, οι εσπεριδοκαλλιεργητές του Κάμπου.
Μετά την κινητοποίηση στις 18 Απριλίου και την υπόσχεση από πλευράς της ΝΔ ότι θα υπάρξει άμεσα επίσκεψη του αρμόδιου υπουργού, η ΝΔ εκμεταλλευόμενη και την εκδήλωση στο Μελανιός παρουσία και του Προέδρου της Δημοκρατίας προχώρησε στην υλοποίηση τς επίσκεψης.
Ο κ. Κοντός θα βρεθεί στη Χίο από το απόγευμα της Παρασκευής όπου θα παραστεί στη λιτανεία της εικόνας και των οστών του Αγίου Ισιδώρου ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας θα δειπνήσει με τη ΝΟΔΕ Χίου.
Το Σάββατο, 14 Μαίου, θα εκκλησιαστεί στον Άγιο Ισίδωρο Πετροκοκκίνου και στη συνέχεια θα περάσει για 5 λεπτά από τον ΑΣΕΧ. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την ΕΜΧ (10.30) και στις 11.00 θα έχει συνάντηση με τους Μαστιχοπαραγωγούς από τον Άγιο Γεώργιο Συκούση.
Οι Καμπούσοι θα έχουν την ευκαιρία να πουν τα θέματα που τους απασχολούν τόσο με την προκαταβολή των 3 ΕΥΡΩ, όσο και για το θέμα των εκτιμήσεων από πλευράς ΕΛΓΑ αλλά και τα γενικότερα προβλήματα των περιβολιών του κάμπου κατά τις συναντήσεις που θα έχει ο κ. υφυπουργός στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών με συνεταιριστικά στελέχη.
Το απόγευμα στις 6.00 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Ελληνικό κάστρο και στις 7.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τη ΝΕ της ΝΔ Χίου.
Τέλος την Κυριακή 15 Μαίου ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις του Μελανιούς.