Αρχική Νέα Τοπικά Καταγγελία παρατάξεων αντιπολίτευσης κατά Μ. Μεννή για “τραπέζια στο Αίπος”

Καταγγελία παρατάξεων αντιπολίτευσης κατά Μ. Μεννή για “τραπέζια στο Αίπος”

8“Καταγγέλλομε τις πρακτικές του Δημάρχου Χίου κ. Μεννή που εφαρμόζοντας τη συνηθισμένη τακτική του εξακολουθεί να μη σέβεται τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμόν 172/29.3.2004 απόφαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε ομόφωνα όπως “οι φιλοξενίες, γεύματα, δεξιώσεις κ.λ.π. που παρέχει ο Δήμος Χίου να γίνονται σε επιχειρήσεις που εδρεύουν εντός των ορίων του Δήμου, εκτός αν πρόκειται για συνδιοργανώσεις αθλητικού περιεχομένου που μπορούν να γίνονται στις εγκαταστάσεις του Αίπους”.
Παρ’ όλη την κατηγορηματική δέσμευση ο κ. Δήμαρχος με απόφασή του ο Δήμος φιλοξενεί μαθητές απ΄την Τουρκία και παραθέτει δεξιώσεις δεκάδων ατόμων στις εγκαταστάσεις του Αίπους στερώντας με αυτή την απόφασή του από τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Δ. Χίου σοβαρού εισοδήματος αλλά και του Δήμου από το κατά νόμον έσοδον επί των εισπράξεων.
Επομένως, για άλλη μια φορά ο κ. Δήμαρχος αποδεικνύει ότι ασκεί καθήκοντα ευρισκόμενος εκτός τόπου και χρόνου.
Θεωρούμε ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και καλούμε τόσο τα μέλη του συνδυασμού του, όσο και όσους ακόμα από τους κομματικούς του φίλους τον στηρίζουν να λάβουν θέση, συνεκτιμώντας ότι όλες αυτές οι δαπάνες γίνονται τη στιγμή που επικαλείται ο κ. Δήμαρχος οικονομικών δυσχερειών για στήριξη δραστηριοτήτων πολιτιστικού περιεχομένου όπως η λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου.


Οι Δημοτικοί Συνδυασμοί
“ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” (Π. Παντελάρας)
“ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” (Ανδ. Μιχαηλίδης)
“ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” (Μ. Κριμιζής).