Αρχική Νέα Οικονομία Διήμερο Συνέδριο από την ΕΝΑ

Διήμερο Συνέδριο από την ΕΝΑ

22


Διήμερο Συνέδριο με θέμα: “ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ: Επιπτώσεις στην Απασχόληση & Επιχειρηματικότητα”, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο (21 και 22 Μαΐου)  στη Χίο και στο Συνεδριακό Κέντρο “Γ. Καλουτάς”.


Στόχος του Συνεδρίου, στον οποίο έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, των χωρών-μελών της Ε.Ε., της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων, εμπειρογνώμονες και ακαδημαϊκοί, είναι να αναδειχτούν οι σύγχρονες οικονομικές και κοινωνικές πτυχές μίας συνεχώς διευρυνόμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης, ιδιαίτερα όπως αυτές διαμορφώνονται και επηρεάζουν διασυνοριακές περιοχές.
Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο της ΕΝΑ θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στα θέματα που σχετίζονται με την ανάγκη εδραίωσης μίας ισορροπίας μεταξύ του νέου περιβάλλοντος και της μελλοντικής ευημερίας του ανθρώπινου δυναμικού, με έμφαση στις περιφέρειες της Κρήτης, του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου. 


Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα γίνει το Σάββατο στις 9:00 και θα διαρκέσουν έως τις 15:00. Την Κυριακή οι ώρες των εργασιών είναι από 9:00 έως 14:00.
Συνδιοργανωτές του διήμερου Συνεδρίου είναι το Ινστιτούτο Αστικού Περιβάλλοντος και Ανθρώπινου Δυναμικού του Παντείου Πανεπιστημίου.