Αρχική Απόψεις Συνεντεύξεις “Αλογόμυγα” του Βασίλη Μερμυγκούση: “Που πας ρε Καραμήτρο;”

“Αλογόμυγα” του Βασίλη Μερμυγκούση: “Που πας ρε Καραμήτρο;”

25

 Αλογόμυγα
Με το Βασίλη Μερμυγκούση


 Καλημέρα!
Πιστεύω ότι σας έχω λείψει αφόρητα!
Μάλλον αυτό που περνάει από το μυαλό σας αυτή τη στιγμή είναι πως είμαι ένα εγωιστικό γουρούνι που εκτός ότι κυλιέται στη λάσπη έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του!
Ίσως δεν έχετε κι άδικο, τουλάχιστον έχω τη δύναμη να το παραδεχτώ! Εσείς πουλάκια μου έχετε τη δύναμη να παραδεχτείτε τα τρωτά σας σημεία; Αν ο καθένας το έκανε αυτό ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος! Ακράδαντη είναι η σκέψη μέσα μου πως το πρόβλημά μας είναι η έλλειψη αυτογνωσίας! Δεν το παίζω μουράτος, γιατί ούτε εγώ τη διαθέτω! Σίγουρα η απορία σας θα είναι πού το πάω. Ειλικρινά ούτε εγώ ξέρω, όταν ξεκινώ, να γράψω κάτι! Βγαίνει σιγά-σιγά! Τέλος πάντων, ας προσπαθήσω να γίνω πιο συγκεκριμένος!
Λοιπόν, είναι αρκετός καιρός που ήμουν μέσα στο τέλειο αυτοκίνητό μου κι άκουγα μουσική από το εξίσου τέλειο στερεοφωνικό μου! Αλήθεια, δεν μπορώ να αντέξω πάνω μου τόση τελειότητα! Περνούσα από το αεροδρόμιο, για την ακρίβεια ήμουν λίγο πριν. Γυρίζω το πανέξυπνο κεφάλι μου προς τα αριστερά και βλέπω μια πινακίδα η οποία έγραφε: “Ξαποστάσου!!!”. Αυτό έκανα κι εγώ. Έστριψα αριστερά και μπήκα στον χώρο της ξαπόστασης! Κάθισα κάτω από μια αλμύρα έκλεισα τα μάτια μου κι άκουγα τον φλοίσβο των κυμάτων! Πραγματικά ήταν ένα τραγούδι, μια πανδαισία(λίγη υπερβολή, πάντα κάνει καλό!!!). Έλα όμως που εκτός από ακοή διαθέτω και όσφρηση και πολύ καλή μάλιστα! Λοιπόν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα πάντα καλύφθηκαν από βοθρίλα! Μέχρι να πεις κύμινο, είχα εξαφανιστεί!
Πού να ξαποστάσω, ρε Καραμήτρο; Πού πας, ρε Καραμήτρο;
Είπα να είμαι σύντομος γι αυτό και κλείνω τώρα! Ποιότητα κι όχι ποσότητα! Τώρα πώς συνάδει ποιότητα και βοθρίλα, αυτό είναι μια άλλη ιστορία!


Πολλά φιλάκια από την αλογόμυγα

του Βασίλη Μερμυγκούση, από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ 7/11/05

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΒρήκε τον, δότη σπέρματος, πατέρα του στο Ιντερνετ!, του Τάσου Σαραντή
Επόμενο άρθροKέντρο Xιακών Mελετών “Πελινναίο”: η παρουσίαση των γεγονότων του 1912