Αρχική Νέα Τοπικά Μάρκος Μεννής: δεν ήταν τυχαίο που δεν πλημμυρίσαμε!

Μάρκος Μεννής: δεν ήταν τυχαίο που δεν πλημμυρίσαμε!

72

Το ότι δεν πλημμυρίσαμε δεν ήταν τυχαίο, σημειώνει σε σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμαρχος Χίου Μάρκος Μεννής, σημειώνοντας ότι είχε προηγηθεί συστηματικός καθαρισμός φρεατίων αλλά και των χειμάρρων.
Ελπίζουμε να μην χρειαστεί μέσα στο χειμώνα να καταγράφουμε ζημιές, σε περίπτωση που περάσει άλλο κύμα κακοκαιρίας… 
Αναλυτικά σημειώνεται στην ανακοίνωση 


Στα τελευταία έντονα και πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα η πόλη μας μαζί με την γειτονική Λέσβο βρέθηκαν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας και κατόρθωσε να βγει από αυτήν νικηφόρα και ατραυμάτιστη.
 Αποδίδοντας τα του Καίσαρος τω Καίσαρι θέλω να διευκρινίσω  ότι το αποτέλεσμα αυτό ήταν καρπός συστηματικής προσπάθειας και άψογης συνεργασία μεταξύ του τομέα καθαριότητας, της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και της ΔΕΥΑΧ. Πιο συγκεκριμένα του Αντιδημάρχου κ. Κων. Στούπου και του προσωπικού καθαριότητας που ενήργησαν για τον αποτελεσματικό καθαρισμό χειμάρρων και ρεμάτων και του Προέδρου της ΔΕΥΑΧ κ. Μ. Φυτούση που μαζί με τον Διευθύνοντα σύμβουλο κ. Αγγ. Μελέκο και το σύνολο του προσωπικού της ΔΕΥΑΧ που φρόντισαν ώστε το δίκτυο Απορροής ομβρίων υδάτων της πόλης μας να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
 Μετά την επιτυχή αυτή έκβαση των γεγονότων θα ήταν παράληψη μου να μην ευχαριστήσω δημόσια τόσο τους συντελεστές όσο και τους λοιπούς εργαζόμενους αφού χάρη στη δική τους εργατικότητα και διορατικότητα βγήκαμε αλώβητοι από αυτή τη θεομηνία.

       Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΙΟΥ
         ΜΑΡΚΟΣ ΜΕΝΝΗΣ

Διαφήμιση