Αρχική Νέα Τοπικά Ανοιξε το μέτρο για υποβολή προτάσεων για αλιευτικά καταφύγια

Ανοιξε το μέτρο για υποβολή προτάσεων για αλιευτικά καταφύγια

16

 Από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι δόθηκε στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η 5η Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας, με την οποία καλούνται οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις να υποβάλλουν προτάσεις για την ένταξη τους στο Μέτρο 6.1 που αφορά «Κατασκευή – αποπεράτωση – επέκταση και βελτίωση των αλιευτικών καταφυγίων ιδιαίτερα σε απομακρυσμένα νησιωτικά συγκροτήματα και σε περιοχές άμεσα εξαρτώμενες από την αλιεία», με συγχρηματοδότηση 75% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και 25% από Εθνικούς Πόρους.

Ο προϋπολογισμός της  πρόσκλησης είναι 4.700.000 ευρώ. Τα προτεινόμενα έργα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και αποπληρωθεί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2008.
Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν αναλυτικά για τη συμπλήρωση των ΤΔΕ/Υ και πηγές από τις οποίες μπορούν να αναζητήσουν σχετικά στοιχεία, για τα έγγραφα που απαιτούνται να συνυποβληθούν με το ΤΔΕ/Υ και άλλες ειδικές πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται:
* Στην Διεύθυνση Ιεροσολύμων 6 Πλατεία Αμερικής Τ.Κ. 11252 – Αθήνα για την αποστολή στοιχείων ή την παραλαβή εντύπων.
* Στο site της Ε.Υ.Δ. Ε.Π. ΑΛΙΕΙΑ 2000 -2006 : www. alieia.gr
* Στην ηλεκτρονική διεύθυνση fpapageorgiou@mou.gr
* Στo τηλέφωνo 210 -8665633 Αρμόδιοι οι κ.κ. Κατής Γεώργιος και Παπαγεωργίου Φίλιππος.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο1η Συνεδρίαση Συμβουλευτικής Επιτροπής του Προγράμματος “BIOBUS”
Επόμενο άρθροΓιορτή κερασιού στα Καμπιά