Αρχική Νέα Τοπικά Δήμος Ομηρούπολης: πρόγραμμα εξ αποστάσεως κατάρτισης «Ισότητα και Συμφιλίωση Οικογενειακής και Επαγγελματικής...

Δήμος Ομηρούπολης: πρόγραμμα εξ αποστάσεως κατάρτισης «Ισότητα και Συμφιλίωση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής»

18

Η Προμηθευτική ΑΕ Δήμου Ομηρούπολης συμμετέχει στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δίκτυο για την Άρση του Κοινωνικού Αποκλεισμού των Γυναικών», η οποία υλοποιεί το Έργο «ΑΛΚΗΣΤΙΣ» στο πλαίσιο της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας EQUAL.


Στο πλαίσιο του έργου «ΑΛΚΗΣΤΙΣ» θα διεξαχθεί πρόγραμμα εξ αποστάσεως κατάρτισης του Έργου με θέμα «Ισότητα και Συμφιλίωση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής», το οποίο θα υλοποιηθεί από 26/6 έως 13/8/2006.


Το Δίκτυο για την Άρση του Κοινωνικού Αποκλεισμού των Γυναικών, το οποίο υλοποιεί το πρόγραμμα «ΑΛΚΗΣΤΙΣ» στο πλαίσιο της Κ.Π Equal, καλεί όλους/ες όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο εξ΄ αποστάσεως πρόγραμμα κατάρτισης του ‘Εργου, το οποίο θα υλοποιηθεί από 26/6 έως 13/8/2006.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 εκπαιδευτικές ενότητες:
* Το ζήτημα της απασχόλησης
* Συμβουλευτική: Μέθοδοι – Τεχνικές – Ειδικές εφαρμογές
* Συμφιλίωση οικογενειακής- επαγγελματικής ζωής
* Κοινωνικά Αποκλεισμένες Ομάδες


Προϋποθέσεις συμμετοχής:
* Εκπαιδευτική ή/και επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της Συμβουλευτικής και της Ισότητας
* Καλή γνώση Η/Υ


Με το πέρας του προγράμματος κατάρτισης, θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όλους/ες όσοι/ες έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς όλες  τις επιμέρους εργασίες αυτού.


Η συμμετοχή στο πρόγραμμα κατάρτισης είναι δωρεάν.


Το σεμινάριο διοργανώνουν το Κέντρο Έρευνας και Υποστήριξης Θυμάτων Κακοποίησης και Κοινωνικού Αποκλεισμού (ΕΚΥΘΚΚΑ) σε συνεργασία με το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ) και το ΚΕΚ ΑΚΜΗ. Το σχεδιασμό και τη λειτουργία της ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας έχει αναλάβει το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων (Ι.Ο.Μ.).


Δηλώσεις συμμετοχής (έως την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2006):
κα Κατερίνα Ανδρωνά: 210 3643224
κα Κατερίνα Γιαννέτου: 210 3631745-8

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠροσφορά Μητροπολίτη Χίου σε νηπιαγωγεία- δημοτικά
Επόμενο άρθροΜοίρασμα φυλλαδίων στο Αίπος για την υπερ-επένδυση αιολικής ενέργειας από την Αγωνιστική Πρωτοβουλία Ομηρούπολης