Αρχική Νέα Οικονομία Με αξιώσεις στη ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ

Με αξιώσεις στη ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ

31


{fnc titlos}


 
Πανέτοιμη θα εμφανιστεί η Χίος στην τουριστική έκθεση «PHILOXENIA 2002» που ανοίγει την Πέμπτη τις πύλες της στη Θεσσαλονίκη.
’Εχοντας το περίπτερο 10, stand 19 (για όσους βρεθούν στη συμπρωτεύουσα) ο νομός Χίου θα προσπαθήσει να δώσει το καλύτερο εαυτό έχοντας φέτος βέβαια ως ειδικό θέμα το μαθητικό και νεανικό τουρισμό (σχετικό είναι το φυλλάδιο του Επιμελητηρίου).
Βαρύτητα θα δοθεί επίσης και στα χιώτικα προϊόντα όπως και στη βραδιά γεύσης με χιώτικα εδέσματα και ποτά που διοργανώνεται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου από την Ελληνική Λέσχη Γαστρονομίας και το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, σε συνεργασία με τη Ν.Α. Χίου, το Δήμο Χίου και τον ΑΣΕΧ (χυμοί Κάμπου).
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μουσικές εκδηλώσεις κάθε απόγευμα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου με σύγχρονη ελληνική και ξένη μουσική, που κορυφώνονται το Σάββατο (2 Νοεμβρίου) με ζωντανή παρουσίαση συγκροτήματος ροκ εναλλακτικής μουσικής (ακόμα ένα κίνητρο για προσέλκυση νέων) όπου επικεφαλής είναι η συμπατριώτισσά μας Μαρία Ασλανίδου. 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣε έξωση ο στίβος από το Δημοτικό Στάδιο
Επόμενο άρθροΕπιτέλους επισκευάζεται το σχολείο- ψυγείο