Αρχική Νέα Αθλητικά Αντεπίθεση σε πλαστικό χορτάρι με… φάουλ

Αντεπίθεση σε πλαστικό χορτάρι με… φάουλ

38

{fnc titlos}


 


Με αναφορά στους Δημάρχους της Χίου που έπαιζαν ποδόσφαιρο (!), στην ιστορία της ’Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου και τη δύναμη του ποδοσφαίρου το Δ.Σ. της ΕΠΣ ζητά να προχωρήσει το έργο του συνθετικού χλοόταπητα επικροτώντας τις ενέργειες του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου.
Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο αναπληρωτής Πρόεδρος Γιάννης Σιδεριδάκης και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Φεργαδιώτης αναφέρεται ότι η ΕΠΣ πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό του νησιού με 30 σωματεία και με 1200 ποδοσφαιριστές.
Αφού αναφέρουν οτι είχαν φροντίσει ανεξάρτητα αν το στάδιο είχε αναγνωριστεί από το 1954 για το άθλημα του ποδοσφαίρου να συνυπάρχει και ο στίβος «τότε που υπήρχαν καλοί αθλητές», σημειώνουν ότι «μετά την κατασκευή του χλοοτάπητα δημιουργήθηκαν τα γνωστά προβλήματα. Αποδείχθηκε ότι ο χώρος από πλευράς σύστασης εδάφους και από κακή ποιότητα του χώματος δεν είναι δυνατόν πλέον να ξαναχρησιμοποιηθεί ο φυσικός χλοοτάπητας».
Ετσι χειροκροτούν την απόφαση για πλαστικό χλοοτάπητα και σημειώνουν ότι «ορισμένοι γνωστοί ποδοσφαιρομάχοι προσπαθούν να  πάρει ο στίβος όλο το Εθνικό Στάδιο για να διευκολυνθούν 3 αθλητές των ρίψεων».
Αφού τους βγάζουν μόνο τρεις στην ανακοίνωση τους βρίσκουν και τον κατάλληλο χώρο για άθληση στο βοθητικό χώρο του γηπέδου ΕΦΗΒΟΥ που όπως λένε «είναι με χώμα κατάλληλο για ρίψεις».
Λέγοντας ότι «αυτό που γίνεται αυτές τις ημέρες εναντίον του ποδοσφαίρου δεν έχει προηγούμενο», αναρωτιούνται αν θέλουν να δηλώσουν και τα 11 σωματεία του Δήμου Χίου ως έδρα τα Αφροδίσια όπου θα γίνει το νέο γήπεδο της Αμανής.
Τέλος ενημερώνουν ότι η ΕΠΣ Χίου έχει προσκαλέσει την ημέρα των Φώτων τους Ολυμπιονίκες Κώστα Κεντέρη και Χαρά Καρυάμη για να τους τιμήσει σε ειδική τελετή και απειλούν ότι θα επανέλθουν «εάν χρειαστεί και εάν τολμήσουν να τα ξαναβάλουν με το ποδοσφαίρο».
Να έλειπε το θέαμα και να είχαμε την ουσία, που δεν είναι άλλο παρά η εξυπηρέτηση όλων στο μοναδικό προς το παρόν στάδιο σίγουρα θα ήταν καλύτερα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝΟΧ-Ολυμπιακός: 7-7
Επόμενο άρθροΦοιτητική καταγγελία για καταπάτηση ασύλου