Αρχική Νέα Αθλητικά Ακατάλληλες ώρες προπόνησης για Τεχνική Κολύμβηση

Ακατάλληλες ώρες προπόνησης για Τεχνική Κολύμβηση

39


{fnc titlos}


 Την έντονη διαμαρτυρία του προς το Δ.Σ. του Δημοτικού Ιωνικού Κολυμβητηρίου Αγίου Μηνά για το νέο πρόγραμμα λειτουργίας του εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Αθλητικός Όμιλος Αιγαίου.
Κάνοντας λόγο για “Εξοστρακισμό της Πρωταθλήτριας  Ελλάδος 2002, κατηγοριών, ομάδος της Τεχνικής Κολύμβησης του Αθλητικού Ομίλου Αιγαίου  από το Ιωνικό Κολυμβητήριο”, σημειώνουν ότι είναι απαράδεκτες οι ώρες που τους δίνονται για προπόνηση.
Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου, οι ώρες που προβλέπονται να γίνονται στο Κολυμβητήριο οι προπονήσεις της ομάδας Τεχνικής κολύμβησης είναι: από 10:00 έως 12:00 πμ από Δευτέρα έως Παρασκευή, 03:00 έως 05:00 μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή και το Σαββάτο 08:00 έως 09:00 πμ τέσσερις διαδρομές και 09:00 έως 10:00 πμ δύο διαδρομές.
“Ξεχνάτε φαίνεται ότι οι αθλητές είναι όλοι τους μαθητές γυμνασίου και λυκείου και εκείνη την ώρα βρίσκονται στο σχολείο τους. Επιπλέον πολλά από τα παιδιά είναι μαθητές του Αθλητικού Γυμνασίου  ή Λυκείου και ξεκινούν την ημέρα τους από της 07:00 πμ, είναι  αδύνατον να συνεχίσουν χωρίς διακοπή έως της 05:00 μμ”, σημειώνεται χαρακτηριστικά  στην καταγγελία.
Παράλληλα κατηγορούν τη Διοίκηση για ολιγωρία και αναποτελεσματικότητα αφού ο Αθλητικός Όμιλος Αιγαίου από τις αρχές Αυγούστου με συστημένη του επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΔΣ του κολυμβητηρίου είχε ζητήσει να βγει το πρόγραμμα λειτουργίας και είχε καταθέσει τις δικές του προτάσεις.
“Και το έκανε αυτό διότι όπως σας εξηγούσαμε οι αθλητές του οι οποίοι είναι όλοι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου θα έπρεπε να προγραμματίσουν εγκαίρως τις υποχρεώσεις τους (φροντιστήρια, μαθήματα ξένων γλωσσών, διάβασμα ) για να μπορέσουν απερίσπαστα πλέον να ασχοληθούν με το άθλημά τους.
Σ’ αυτή μας την επιστολή δεν είχαμε καμία απάντηση”, σημειώνεται.
Αλλά και το Σεπτέμβριο και μετά από δικές τους πιέσεις προσκλήθηκαν οι έφοροι των Ομίλων που δραστηριοποιούνται στο κολυμβητήριο για να καταθέσουν τις απόψεις τους, αλλά η απόφαση αναβλήθηκε για μετά τις εκλογές!
Τονίζοντας ότι ο Αθλητικός Όμιλος Αιγαίου θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις να προστατεύσει τους αθλητές του έτσι ώστε να συνεχίσουν να αγωνίζονται με επιτυχία σε Εθνικό και Πανευρωπαϊκό επίπεδο, δίνονται και στοιχεία για την ομάδα της Τεχνικής Κολύμβησης, που αποτελείται από 34 παιδιά , όλα τους μαθητές Γυμνασίου  και Λυκείου. 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦοιτητική καταγγελία για καταπάτηση ασύλου
Επόμενο άρθροΔικέφαλος… ΝΟΧ